• 29
    30.09.20172'den bu saate kadar her modunu en az 5 maç olarak denedim.

    takım ve futbolcu rankingleri türkiye için yine bir şikeci fenerbahçeli tarafından ayarlanmış. diğer serilerde olduğu gibi, galatasaray'a transfer olan her oyunucunun inanılmaz ranking düşüyor, overall olabildiğince aşağı çekiliyordu. bu seride de hiç şaşmamış. at şikespor ve şikebahçe'nin tüm futbolcularına inanamayacağınız bir ayar verilmiş vaziyette. bununla ilgili şikayeti oluşturacağım zaten. ciddi ciddi, kasıtlı şekilde galatasaray oyuncularına düşük puanlar veriliyor.

    online season da galatasaray ile başladığım serüvenime geçmeden önce, ultimate team'de dikkat çeken detaylardan birisi at şikecispor taraftarlarının oyuna daha fazla rağbet ediyor olması. fazlasıyla tiner kokan takım isimleri. olabildiğince 150milyonluk topçularına gömmüşler paralarını.

    oyun oynayışına gelirsek, chemistry yani takım kimyası yoksa, maç kazanmak cidden mucizelere kalıyor. olabildiğince takımın kimyası uymalı. yapmam diyenler her maç 4-5 gole hazır olabilir. diğer oyun serilerine nazaran duran toplardaki yenilikler dikkat dağıtıcı olmasına rağmen istediğinizi yapmanızı sağlıyor. duran toplardaki hareketliliği iyi sağlamışlar. organize çıktığınız ataklarda beklerin oyuna katılımı için ayağına top değme kuralı bu oyunda da devam ediyor. ayağına top değmeyen bek, ileriye gelmiyor. gol atmak için, ciddi şekilde bitiricilik özelliğine ihtiyacınız var. yön ve şiddet belirtmediğiniz sürece inanılmaz saçma şutlar çıkabiliyor.

    formasyon ve taktiklerin etkisini takım kimyamın ve oyuncularımın zayıflığı sebebiyle ultimate team de tespit edemesem de, sanki önceki oyunlara nazaran set hucumu yapabiliyorsunuz artık. statik duran oyuncular dinamik halde ve top alış sürüş yeteneklerine göre de oyunu keyiflendiren bir hale dönüşebiliyor. transferler için, şu an piyasa daha oturmamış vaziyette. oturduktan sonra daha rahat yorumlanabilir.
    günlük, haftalık basit görevler vererek paket hediye ediyor ea. paket içerikleri en azından yeni başlayanlar için ilaç gibi gelebilir.

    season bölümüne gelirsek, galatasaray için en kötü 11 oyuncumuz için latovlevici diyebiliriz. tolga muazzam boş koşular yapabiliyor. belhanda'nın fiziği inanılmaz zayıf, hiç bir ikili mücadeleyi kazanamıyor. gomis hantal ama golcü. garry rodriquez valbuenadan yavaş, siz düşünün eyyamı. feghouli ozan tufanla aynı raytingde. muslera başarılı. maicon ağır. fernando mehmet topaldan kötü. mariano başkanım oyunda da türkiye liginin en iyi sağ beki. defansif özelliğini iyi buldum.
    oyun eşleştirmelerinde rusya ağırlıklı rakiplerle karşılaşıyoruz. türk ve rus denk geliyor çoğunlukla.

    son olarak, alex hunter için bir kaç kelime edeyim. senaryosu ilgi çekici. oyunu alex olarak ya da alexin olduğu takımı komple yöneterek oynayabiliyorsunuz. idmanlar yaparak gelişebiliyorsunuz. her maç yaptığınız hareketlerle ciddi bonservis değeri kazanıyorsunuz. eğlenceli. ama ultimate teamden siniri bozulan ancak oraya girer.

    genel olarak, şikebahçeli bir veledi zinanın oyuncu raytinglerini ayarladığına net emin olduğum bir fifa 18 deneyimini yaşıyorum. oyun bu ayrıntıya takılamazsanız 45-90. dakika buglarını da kırmış gibi gözüküyor. güncellemelerle daha iyi olacağını düşünüyorum.

    platform pc.
App Store'dan indirin Google Play'den alın