aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Musa Mert Çetin
Görev:Tercüman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 506
    yaptığı hatalar ve kelime dağarcığının darlığı dolayısıyla değiştirdiği cümleler, çevirmenliğini yaptığı kişilerin duygu ve düşüncelerinin izleyicilere yanlış aksetmesine neden oluyor. çoğu medya organı bu adamın yaptığı çevirileri haber metinlerinde kullanıp üzerine yorum yapıyor ve insanlar bu açıklamalara göre "he tudor böyle biriymiş" diyor.
    mesela tudor'un daha sert ve dobra bir mizacı var ama sanki riekering'i dinliyoruz. sene başından beri her röportajda tudor'un açıklamalarını yumuşatıyor. böyle çevirmenlik olmaz arkadaş, adam göt diyorsa göt diyeceksin. tudor'un cümlelerini çevirmeye resmen korkuyor. çevirmenliğini yaptığı kişileri kendi karakter süzgecinden geçiriyor, kulüpte herkes mert çetin kişiliğine sahip. kulüpteki yabancılar; sinirli mert çetin, sevimli mert çetin, güçlü mert çetin, mert çetin baba gibi alt karakterlere ayrılmış durumda.

    daha önce hemen hemen aynı şeyleri yazdığım için uzatıp tekrar etmek istemiyorum ama ben artık bu adamın çevirilerine dayanamıyorum. yararlı biriyse başka bir görev verilsin, kendisine karşı bir tavrım yok.

    bu arada;
    bugün sahada ........ bir galatasaray vardı. bu boşluğu doldurabilen işsiz arkadaşlar tercümanlık için kulübe başvurabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın