• 10791
    oldukça soğuduğum sözlük. burayı böyle tahayyül etmemiştim. gereksiz ve aşırı bir kontrol var. sinan engin'e ait olan artık avrupa fatihi beşiktaş ifadesini başlık olarak açtım. başlığın altına önce lannister hanedanlığı ardından da targaryen daha sonra da stark'lar üşüştü bu ne biçim başlık diye. yedi krallık'ta böyle şeylere nasıl izin veriliyor diye tepki gösterdiler. zaten entry ve başlık silmeye hazır olan ışığın tanrısı salyangoz da başlığı kaldırmış/silmiş. bu hamle ile duvar'ı yıkılmaz hale getirdiler.

    başlığı tartışılsın, kimin ne dediği unutulmasın, zamanı gelince bunu gündeme getirip söyleyenlerin yüzüne vurmak için açtım. hatta altına da avrupa fatihi ifadesinin sahibi biziz tarzında bir şeyler yazdım. ne var bunda? niye aşırı ve gereksiz bir sansür uyguluyorsunuz? ahlaka aykırı bir başlık mıydı? galatasaray'ı itham eden bir başlık mıydı? benim ortalığı germek için uydurduğum bir ifade miydi? hiçbirinin cevabı evet değil.

    böyle şeylerle uğraşacağınıza yazarlara yardımcı olmanız gerekir. sadece bizim değil diğer takımların maç günlerinde bile sözlük aşırı yavaşlıyor. buna bırakın bir çare bulmayı, herhangi bir açıklama da yapmıyorsunuz. ama konu entry ve başlık silmeye gelince modlar drogon, viserion ve rhaegal'e dönüşüyor.

    galatasaray kulübü'nün lise egemenliğinden çıkarılıp halka açılmasını yıllardır savunanlar, sözlükte niye bunu yapmıyor. az kalalım elit kalalım sözlük sadece birkaç elitistin elinde kalsın mantığıyla çok yanlış işler yapıyorsunuz.

    bu entry silinirse de şaşırmam. chat platformlarında her bir kanalın op'u vardı. herhangi bir anlaşmazlıkta bu hz. op gelip sorunu bir zeus edasıyla çözerdi. onunla konuşurken opum ( kralım) demeseydiniz adam trip atıyordu. nedense bu alınganlık ona benziyor. bire bir aynı olmasa da. ha bu arada yaşım otuz. öyle liseli ergen diyecekler çıkarsa da onları okuluma beklerim. ders programı uygunsa dersime gelip beni dinleyebilirler. her neyse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın