resim
Papa Alioune Ndiaye
Takım:Pendikspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Senegal
  • 828
    topsuz oyunda takıma mükemmel katkı sağlayan futbolcumuz. inanılmaz faydası oluyor bize. rakip topu alıyor, oyun kurma derdine düşerken birden ndiaye çıkıyor ortaya ve yaptığı presle topu çalıyor, çalmasa bile rakibi birden oynamak zorunda bırakıyor ve 2-3 saniye içerisinde topu kazanıyoruz.

    ancak toplu oyunda herkesin söylediği gibi daha etkili olmalı. topla dribling yapması bize katkı vermesine yetmez. sonuçta ndiaye bir orta saha oyuncusu ve her takımda genel olarak bekler ve kaleci hariç 8 adam sürekli orta sahaya dikkat ederler, oraya yardım edip dahil olurlar. kimse orta sahayı kolay kolay bırakmıyor. orada her maç yapsa yapsa 1-2 dribling yapar bazen hiç yapamaz. bundan fazlasını yapmalı. pas kalitesini kötü olduğunu ama çok kötü olmadığını düşünüyorum. sadece dribling veya pas da değil. bazen sola bakıp topu sağa dürtmek bile rakibi düşürür oyundan. topla daha fazla buluşmalı ndiaye. denediği şey sadece dribling değil bazen de yaratmak olmalı. 2 maçtır fernando bile ndiaye’den daha fazla üretken oynadı.

    bunda 3 haftadır tudor’un ndiaye’yi fernando’ya daha yakın oynatmasının da etkili olduğunu düşünüyorum. tudor’ a seslenmek istiyorum 9 milyon euro bonservisle ankara’dan getirdiğimiz adamı bu kadar hapsetmeyelim hocam. azıcık serbest bırak üretmeye çalışsın, üretecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın