resim
Papa Alioune Ndiaye
Takım:Pendikspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Senegal
  • 826
    sırf takım iyi gittiği için onu oluşturan her parçanın kusursuz ve eleştirilemez olduğu yanılgısına düşmemek lazım. selçuk inan sonrası takıma getirdiği yırtıcılık ve patlayıcılığı onu gözümüzde çok ayrı bir seviyeye çıkardı ama görüyoruz ki daha erken. ndiaye şu an mevcut yapı içinde kayboldu, peki bu beklenmedik bir sorun mu,tabi ki değil. ndiaye'nin full paketini liverpool'un orta sahasında izleyebilirsiniz ancak ve şimdi tudor'a düşen ndiaye'yi eğitmek.

    burada iki yöntem var;

    -birincisi tudor, şimdi yaptığı gibi ndiaye'nin dizginlerini elinde tutmaya devam edebilir,ndiaye'ye önce pozisyon sadakatini öğretmek ilerisi için daha faydalı olabilir,bilmiyorum.

    -ikincisi ve benim de savunduğum yöntem,ndiaye'yi kontrol etmek yerine patlayıcılığını bir yöne kanalize etmek. kaan kural westbrook için nükleer enerji benzetmesi yapar ve bence ndiaye'yi de daha iyi tanımlayan bir benzetme yok. bırakalım ndiaye,sahada bütün o enerjisiyle ortalığı dağıta dağıta oynasın. evet çok hata yapacak ama bunu yaparken hem öğrenip hem de rakip savunma çizgisini git gide geriye çekecek. almaya değer bir risk bence.

    ben ndiaye'yi ''yeni galatasaray''ı tanımlayan oyuncu olarak görüyorum. şu an için en iyi transferimiz değil belki ama vaat ettiklerinin tavanı çok yüksek. ve ndiaye'nin sezon içerisinde göstereceği gelişim,bizim de ne kadar uzağa gideceğimizi gösterecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın