resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 1369
    sneijder hastası bir insan olarak söylüyorum ki sneijder galatasarayımıza gelmeden çok önce doğum günü pastamın mumunu üflerken kendisini diliyordum o seviyede. belhanda ve sino çok farklı futbolcular renkdaşlar ve onunla karşılaştırmadan değerlendirme yapacağım.

    bu günkü maçın ilk yarısının son 10 dakikası ve ikinci yarının tamamını izledim ve kendisi bence çok güzel bir performans gösterdi. yorumcuların aksine ben takımın da çok iyi oynadığını düşünüyorum. 5-6 gollü bitirebilirdik yani. belhandaya gelirsek tam bir takım oyuncusu. sahanın her yerinde ve sürekli takımı ileri taşımaya çalışıyor. pas tercihleri oyunu yönlendirmesi, kilit pasları falan baya iyiydi. belki bir iki pozisyonda şut çekebilecekken attırmaya çalışması zorlama oldu ama o kadar da olur. ikinci sevindiğim şey ise golü yedirdiğinde baya üzüldü ve maça daha fazla asıldı. hatasını telafi etmeye çalıştı. geri bölgede biraz daha net oynasa çok daha iyi olacak.

    son olarak tudorun kendisi hakkında bir karar vermesi gerekiyor. ya ilerde gomise yardımcı olacak ya da 8 numara pozisyonunda daha oyun kurucu, hücuma çıkan bir pozisyonda olacak, ikisini de yapmaya çalıştığında bal yapmayan arı gibi görünüyor ve bu onun yaptığı onca güzel şeyi göremememize sebep oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın