resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 1352
    takımın en iyisi kim? şüphe yok ki fernando muslera
    takımda en dikkat çekici isim şüphesiz gomis
    takımın en zeki oyuncusu kim desek? muhtemelen fernando
    takımın en hızlısı? burada da feghouli ile garry kapışır muhtemelen
    kondisyon seviyesi en iyi durumdaki oyuncu? ndiaye ve tolga'yı aşağı yukarı eşit seviyede tutuyorum, takımda daha ciğerlisini de görmedik herhalde. mariano da oldukça iyi bu konuda, ancak bu iki insan azmanı normal pres yapmıyorlar vallahi. tabi koşu mesafelerini kontrol etmedim, biraz farazi konuşuyorum.
    peki en teknik? işte burada belhanda, kıl payı fark ile bence feghouli'den önde
    en güçlüsü konusunda da maicon ve gomis arasında gidip geliyorum. göt farkıyla gomis önde bence :(

    şu listeye göre belhanda, en teknik oyuncu kısmında, onda da kıl payı feghouli'den önde. ama diğer dikkat çeken bir şeyi söyleyeyim, bu adam bu listede hiçbirinde bile kafaya oynayamıyorsa bile, ikinci-üçüncü, en kötü bilemedin dördüncü falandır.

    yanı şu listede üçer dörder kişilik isimler söylesek, hepsine en kötü dördüncü sıradan belhanda'yı yazarız. kondisyonundan tut, tekniğine, hatta zeka konusunda bile takımın en iyi üç-dört isminden birisidir.

    football manager'de oyuncuların özelliklerini altıgen şeklinde grafiksel olarak değiştirdiğimiz bir yer var ya. heh işte o altıgeni en büyük olan oyuncu belhanda'dır bizde. belki köşegenleri çok kenarda değil, ancak hepsi bir şekilde sınıra yaklaşmış.

    bildiğin komple oyuncu işte, daha ne istiyoruz. eli belinde bekleyen değil, pres yapan, top çalan, takım savunmasına yardımcı olan bir modern ofansif orta saha.

    maliyeti biraz tuzlu, ancak orada iş oyuncuyu aşıyor, dursun'un uzmanlık alanına giriyor. ayrıca maliyeti tuzlu olan tek futbolcu o değil. ndiaye için kopardığımız yaygara daha büyüktü mesela.

    https://www.youtube.com/watch?v=43h7Tw-U7GE

    şampiyon oldukları sezonda marsilya'ya attığı gol. oldukça da estetik, vücudunu da kullanabiliyor işte, daha ne!
App Store'dan indirin Google Play'den alın