resim
İlker Yağcıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:58
Uyruk:Türkiye
  • 52
    bu ve bunun gibi adamlar fenerbahçe'yi övdükçe veya eleştirmeleri gerektiği yerde hakemi yerdikçe çok mutlu oluyorum. çünkü asıl problemlerinin aziz yıldırım, aykut kocaman ve oyuncuları olduğunun farkına varamıyorlar. bulamadığın problemi nasıl çözeceksin?

    eskiden galatasaray yorumcuları ya da galatasaraylı basın mensuplarının galatasaray'ı hep eleştirmesinden rahatsız olurdum. derdim ki fenerbahçe basını ne şartta olursa olsun kulübüne sahip çıkıyor. ta ki şike sürecine kadar. adamlar şikeye rağmen bazı adamlara sahip çıktı. yahu daha büyük iğrençlik olabilir mi? kulüpleri zarar görüyor, hala arka çıkıyorlar bunlara. ama şike yapmasına rağmen o başkan hala koltuğunda. siz şaşırmıyor musunuz? yoksa artık olağan mı geliyor?

    diğer yandan galatasaray'a bakıyorum. burada başarı bile cezasız kalmıyor belki. fakat kimse 20 yıl bir koltukta oturup babasının çiftliğini yönertir gibi her istediğini yapamıyor. şike yapıp hala başkan kalamıyor, rezil bir yönetim sergileyip bir ömür boyu koltuğa yapışamıyor. taraftara rağmen bir şeyler yapamıyor.

    sözün özü ben ilker yapcıoğlu, gürcan bilgiç, rıdvan dilmen gibi kişilere bakınca şükrediyorum, böyle bir medya grubumuz olmadığı için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın