resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 15368
    problemli bir sezon öncesi geçirmiş oyuncu. nice performansı hakkında konuşmak için henüz erken. muhtemelen ilerleyen haftalarda fiziken hazır hale gelip form tutacaktır. biz de misal feghouli'yi bekliyoruz.

    ancak beni sneijder üzerinden birbirine nefret kusan insanlar rahatsız ediyor. temcit pilavı gibi üzerinden laf sokulup tartışma yaratılması da. söyleyecekleriniz olabilir ancak üsluplar antu'cuların hakkımızda kullandıklarına benzemeye başladı. hayır bu düşmanca tavrın sebebi haklı çıktığını kabul çabası mı? ezik misiniz, afferin densin, egonuz okşansın, herkes sizi futbol duayeni kabul edip omuzlarda mı taşısın istiyorsunuz amk? haklı çıktığını düşünüyorsan bunu vurgula. biz de fikri takip yapabilelim. bu güzel bir şey. ama kendini insanlara dayatma.

    aynı nefreti beşiktaş stadından atılan galatasaray taraftarı hakkında da görüyorum. işin komik kısmı bunları dile getiren gerçeklikten kopmuş bir futbol romantiği olmakla itham ediliyor.

    kusura bakmayın ben de bu tarzı kullanan tüm insanları toplum yapısını bozan, sporu nefret odağı haline getiren futbol magandaları, barbarları olarak niteliyorum. romantikliği tu kaka ilan ederken magandalaşmaya, zarar vermeye gerek yok. insanlar bir günde kafa keser hale gelmiyor. nefretle beslendikçe oluşuyor bu yapı. afferin, besleyin nefretinizle nefreti.

    abi rica ediyorum her fırsatta, her sosyal ortamda içinizdeki irini kusmayın. çok iğrenç oluyorsunuz. fikrinizi dile getirmenin daha güzel yolları da var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın