• 28728
    biz bu tip durumlarda futbolcuların teknik adamların konuşmalarını istiyoruz. fenerbahçe derbiyi bileğinin hakkıyla kazandı. o maçı hak ettik. fikret orman'ın açıklamalarının bazılarında sorun var. "efendi" kelimesi sıfat olarak kullanıyorsa kullanmasına gerek yok. bunu toplum söyler. eğer bunu isim olarak kullanıyorsa buna fenerbahçe izin vermez. beşiktaş eğer derbiye pepe, medel ve oğuzhan ile futbol oynamaya çıksaydı ortam yine gerilmezdi. futbolda dün yoktur, bugün vardır. fikret orman geçen sene hasan çetinkaya'nın kafasının yarıldığını görmedi herhalde. alın teriyle, savaşarak, taraftarımızın desteğiyle beşiktaş maçını kazandık. şenol güneş'in tribüne gönderilmesi nasıl haksız? fikret orman'ın haklı olduğu tek konu ofsayt pozisyonu. ama şöyle bir şey var. eğer ofsayt verilmeseydi, oyuncularımız durmazdı. fikret orman farklı bir maç izlemiş. beşiktaş bizi 12 yıldır burada yenemiyor. her yenilgiden sonrası açıklamalar yapıyorlar. anlam veremiyorum.'

    "fikret orman takımdaki oyuncular çok ahlaklı diyor. diğer futbolcular ahlaksız mı? rencide ediyor. böyle efendilik olmaz."

    "atatürk'ün sözlerini kullanan fikret orman'la en azından fetö konusunda ortak noktada olmak istiyoruz.her ortamda lanetliyoruz"

    "caner'in maçtan önce yaptıklarının yeri burası değildi. caner'i sahiplenen, 'fişek' lakabını takan camiadır burası."

    "bir kulübün lehine ve aleyhine sistematik hatalar yapan hakem, hakem olamaz. bir standardı vardır, maçtan maça değişmez."

    "eğer bir hakem fenerbahçe aleyhine hata yaptı diye dinlendirilecekse, mesaj verilecekse ben buna karşı çıkarım."

    "bu lig yarışındaki diğer takımlara haksızlıktır. lig yarışında olan tek takım beşiktaş değildir. burada adaletsizlik olur."

    "video hakem uygulaması olsaydı beşiktaş'ın şampiyonluk sayısı bu kadar olmazdı. inşallah video hakem uygulamasına geçilir."

    "fikret orman her hafta bir şeylerden şikayetçi oluyor. eğer bu kadar şikayetçiyse ve samimiyse gelsin federasyonu değiştirelim"

    "eğer aramızdan birisi seramoniye çıkan çocukları bir şekilde yönlendirdiyse topluca istifa ederiz. bu şerefsizliktir."

    şikeci şekip mosturoğlu

    açıklamaları düştükçe güncelleyeceğim. aslında lafı dikkate alınacak biri değil de, beşiktaş-fenerbahçe savaşında tansiyonun yükseltmesi ve kaos ortamının oluşmasıyla aradan sıyrılabiliriz. iyice kanlı bıçaklı oldular.

    (bkz: yiyin birbirinizi ete para vermeyin)
App Store'dan indirin Google Play'den alın