• 45
    http://gss.gs/BT3

    2 gün kalan maç.

    inceden tansiyon düşmeye ve bazen de yükselmeye başladı. nabızda değişiklikler var, ellerde titreme...

    gözler de dalıp gidiyor, tabii misafir gelecek evimize, karabük...

    galatasaray yetmezliğinin artçıları sıklaştı. eski maç özetleri daha çok izlenip, hemen her entry okunuyor.

    mariano ferreira filho sofiane feghouli ikilisinin birlikte maça başlayacağı, sol tarafta rodrigues, lato, belhanda kombosunun olacağını falan düşününce gomis'in ilk hat-trick'ine yaklaşabileceğini düşünüyorum.

    gerçi kendisi çok dikkat çekti ilk 5 haftada attığı 7 golle, bu sebeple bursaspor bile 2 stoperini sürekli gomis'e verdi, onun sayesinde boşalan alanları kullandık, varlığı bile çok kıymetli oyunumuz için.

    o gol atmasa bile, ceza sahasına gönderilen toplarda oluşacak olan karamboller ve ceza sahası ön çizgisine yakın düşen toplarda belhanda, rodrigues, feghouli, ndiaye, fernando gole yakın olacaktır. ben bu maçta bu sezon henüz gol atmayan en az 1 kişinin bu maçta gol atacağını düşünüyorum. ilk adayım rodrigues zaten, ndiaye ve fernando da yazabilir.

    inşallah maçın başında golü bulup ilk yarıyı 1-0, 2-0 gibi bitirebilirsek, 60'tan sonra yine farka gidebiliriz.

    bu maçta geriye de düşsek, maçı çevirebileceğimizi zaten bursa deplasmanında gördük. dilerim talihsiz bir kırmızı kart vs durumu olmaz.

    inşallah 50 bin kişi olur ama haydi yine kemiksiz 40 bin kişi banko. zaten oradan karabük'ün hocası da yokken ve moralsizken çıkması mucize olur. eminim ki karabük takımı yeni hocasını bulmuştur bile ama ilk maç motivasyonunu galatasaray deplasmanında, hele ki bu sezonki galatasaray deplasmanında kullanmak istemeyecektir. bu maçtan sonra milli maç arası karabük'e de iyi gelecektir.

    karabük'e bugün 2-0 yenilgiyi teklif et istanbul'a gelmezler.

    biz de taraftar olarak milli maç arasında sık sık özetini izlemek için bu maçta atılacak olan çok sayıda golün hayalini kuruyoruz. kırmızı kart görmeden, mümkünse sadece serdar aziz'in sarı kart görerek bitireceği bir maç (bkz: serdar aziz/#2254312) olsun. sakatlıksız kafamız rahat bir şekilde 15 gün konya deplasmanını bekleyelim.

    biz genelde kağıt üzerinde böyle kolay maçları hep zora sokarız, o maçta mutlaka bir terslik olur ama dilerim bu sefer öyle bir şey olmayacak. hedef 21'e doğru 7. haftayı da güzel bir sonuçla kapatırsak ligin 1/5'ini oldukça iyi geçmiş olacağız.

    (bkz: sen şampiyon olacaksın)
App Store'dan indirin Google Play'den alın