• 31
    https://i.cnnturk.com/...61361f109477dee6.jpg

    3 gün kalan maç.

    tolga ciğerci'nin oynamayacak oluşuyla birlikte, gol yollarında etkisiz olacağımızı düşündüğüm maçöajsgvdaşçksda

    lan adam 6 maçta 5 gol attı hepsi de kritik ben böyle bir şey görmedim.

    neyse feghouli bu maçta ilk onbir başlayacaktı zaten, bu konuşuluyordu. yüksek ihtimalle hoca sistemi bozmayıp garry'i kesecekti. şimdi ise beklenen sol tarafta garry'nin sağda da feghouli'nin oynaması. belki de rodrigues tolga gelince ilk onbirden düşmemek için bu maçta çok çok daha istekli olacaktır. bunun bize katkı vereceğini düşünüyorum. hatta bu sezonki ilk lig golünü de bu hafta atacağı görüşündeyim.
    diğer taraftan ise hocanın kısıtlı hamle şansı iyice azaldı.

    karabükspor 6 haftada 8 atmış, 10 yemiş. 6 golü son 2 haftada yediler zaten.

    son malatya maçında evlerinde (24/09/17) 24 faul yapmışlar, malatyaspor 28 serbest vuruş kullanmış. bizim gibi sürekli dikine oynayan ve zorlayan bir takıma karşı da yine yüksek faul sayısıyla oynama ihtimalleri var. hem duran toptan gol bulma şansımız artacak hem de karabükspor'un bu maçta kırmızı kart görme ihtimali yükselecektir. penaltı kazanma ihtimalimizi de yüksek görüyorum.

    biletler sanırım tükenme aşamasında, okullar da açıldığına göre artık bir zahmet şu kombinecileri de statta görelim. mk millet derbiler için kombine almış herhalde, hazır ucuz diye. gitmeyecek olanlar da lütfen devretsin, bir sürü genç var maça gitmek için can atan. tüm biletler tükeniyor, 52 bin kişilik statta oluyor 41 bin kişi. lütfen milli maç arası öncesi son derece önemli, kağıt üzerinde kolay olan bu maçta, bursa'dan 3 puan almış olarak dönen ve belki de sezonun en keyifli maçlarından birini izletecek olan takımımızı yalnız bırakmayın.

    galatasaray yetmezliğinin yine vuku bulduğu şu günlerde, özetinde sadece gollerin 5 dakika sürdüğü bir maç izleme hayali kuruyorum.

    en son erkan sözeri istifa ediyordu ama son durumu nedir bilmiyorum. yönetim kabul etti mi? etmedi mi? dilerim etmiştir. şu süreçte yeni hoca gelmeyeceğine göre(kimse ilk maçında galatasaray deplasmanına çıkmak istemez) sallanan karabük'e bir darbe de bizim vurmamız işten bile değil.

    bir de igor tudor'un takımı(karabük) iyi tanıyor oluşu işimizi kolaylaştıracaktır diye umuyorum.

    ya artık maç günlerini beklemekten sıkıldım, keşke 3 günde bir maç yapsak :(

    sizi bilmiyorum ama ben 2017-2018 sezonu şampiyonluğuna çok bilendim. tinercilerden çektiklerimin yanı sıra 2 yıl art arda şampiyon olan beşiktaş'ın serisini bitirmek, fener 4. yıldızı takmadan 21. şampiyonluğu almak gibi dönemsel olarak kritik sebeplerivar. ayrıca takıma yapılan yatırımın karşılığının ekonomik olarak da alınması ve sonraki sezon da eksiklerin rahat giderilebilmesi adına bu şampiyonluk çok çok çok kritik. şampiyonlar ligi gelirlerine çok ihtiyacımız var. beşiktaş bu sezon şampiyon olursa transfer yasağı da kalkarken kadrosunu daha da güçlendirebilir. bunun önüne geçmek çok mühim.

    hedef 21 derken de içerideki maçlarda puan kaybına tahammülümüzün olmadığını anlatmıştık. evimizde kayıpsız gitmek, özellikle deplasman derbilerine opsiyon kazanmak açısından çok önemli.

    bu sene her ihtimali göz önünde bulundurarak puan eşitliği ve ikili averajda eşitlik olabileceği olasılığıyla genel averaja da yüklenmek lazım. her takıma, özellikle içeride atabildiğimiz kadar atalım. her istatistikte en önde olmak, gol krallığını da almak(gomis) istiyorum.

    çok açım bu sene çok! yeni kurulan takımdaki oyuncuların açlığı bana da yansıyor. evde kendi kaval kemiğimi ısırıyorum :(

    neyse neredeyse beklenen ilk onbiri bir de ben yazayım,

    -------------muslera-------------

    mariano--maicon--serdar--lato

    ------------fernando------------

    feghouli-ndiaye-belhanda-garry

    --------------gomis--------------

    ben serdar'ın da bu maçta dinlendirilebileceğini düşünüyorum, bir de serdar ilk onbir oynasa bile orta sahada sürpriz bir denayer hamlesi olabilir mi diye düşünmekteyim.

    uzattıkça da uzatıyorum çünkü takım iyi gittikçe maç başlıklarını okumak daha keyifli oluyor, kısa-uzun entry fark etmez, her maç başlığını baştan sona okuyorum boş kaldıkça, bu sebeple uzun tuttum, maça 3 gün kala biraz çerez olsun size :(

    son olarak vurduğun gol olsun aslanım!

    edit: bu arada serdar dinlenebilir dedim ama sonradan fark ettim. (bkz: serdar aziz/#2254312) şu an 3 sarı kartta ve 9. haftadaki fener maçı öncesi özellikle bu maçta kart görüp 8. haftadaki konya deplasmanında cezasını çekebilir. fener maçında mutlaka oynamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın