• 185
    keyif alamadığım lig. özellikle bu sezon pek bir albenisiz.

    6'ncı hafta sonunda lider fc barcelona ile 6'ncı sırada bulunan real madrid arasındaki puan farkı 7. atletico madrid yeni stadının da gazıyla iyi gibi ama bilemiyorum, liderin 4 puan gerisindeler. sanki lig başlar başlamaz bitmiş gibi bir hava var.

    her açıdan 1 numaralı rakibi olan premier league fiziki görsellik noktasında la liga'nın çok önünde. statların durumundan bahsediyorum. camp nou (sürekli restore ediliyor olsa da, zemini kalite koksa da eski bir stat), santiago bernabeu (camp nou gibi bol restorasyonlu, iyi zeminli eski bir stat) ve wanda metropolitano dışında çekiciliği üst düzey bir stat yok. gerçi bu görsel bir zevk. özellikle rönesans mimarisini (ve benzeri akımlar) beğenen insanlar için tam tersi bir durum da söz konusu olabilir.

    2017 - 2018 transfer sezonu ise kısmen hayal kırıklığıydı. ousmane dembele dışında ses getiren bir hamle olmadı (kendisinin en az 2 sezona ihtiyacı olduğunu düşünüyorum). neymar da silva santos junior'ı ligue 1'e kaptırdılar. atletico madrid'in de transfer yasağı vardı zaten falan fişman...

    uzun lafın kısası, bize eski la liga'yı verin olm :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın