• 159
    --- alinti ---
    ercan saatçi ile metin özülkü'nün fb tv'de yaptıkları sohbet sırasında galatasaray'a küfür edişlerini kamuoyuna duyurmamızla birlikte haberimiz fırtınalar kopardı.

    aşağıdaki haber hem gazeteciler.com'un etkinliğini ve özgürlüğünü hem de futbol kamuoyunun hangi takımın taraftarı olursa olsun fair playdan yana olduğunu göstermektedir.

    galatasaray taraftarı çılgına döndü

    taraftar, sivasspor maçında tüm medyaya karşı etten duvar örmeyi planlıyor

    ercan saatçi ile metin özülkü'nün açık olduğunu bildikleri halde fb tv kameralar önünde galatasaray'a küfür etmeleri galatasaray taraftarını çılgına çevirdi. facebook'taki 2 milyon üyeli galatasaray sayfası çökme tehlikesi yaşarken taraftar forumlarında da ercan saatçi ile birlikte tüm medyaya büyük tepki var.

    basin tribibünü girişine etten duvar

    (gbkz: galatasaraylı taraftarlar arasında en tartışmalı eylem planı ise bugünkü sivasspor maçından önce basın tribününün önüne etten duvar örüp gazetecileri maça sokmamak).

    forumlardaki çoğu galatasaraylı taraftar da şiddet ve küfürle tepki vermenin "(gbkz: fenerbahçe seviyesine inmek") olduğunu söyleyerek medya boykotu başlatılmasını savunuyor. binlerce kişi hürriyet gazetesini kınama mesajı yağmuruna tutarken facebook'taki 2 milyon üyeli "internetin en büyük taraftar grubu" galatasaray fan page ise ercan saatçi'yi bir "kırlangıç hikayesi" ile kınıyor.
    --- alinti ---

    http://www.gazeteciler.com/...oyacak-news7859.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın