• 28
    tolga ciğerci'nin oynamayacağı maç.

    sanırım sahaya iki stoper, bir ön libero/oyun kurucu, iki kanat bek, biri on biri sekiz numaraya yakın iki orta saha, bir sol kanat, bir sağ kanat, bir de forvet ile çıkacağız.
    yani göbekte yine serdar-maicon olacak.
    oyun kurulurken aralarına giren, topu dağıtan bir fernando da izleyeceğiz.
    kenarlarda linnes/latovlevici ve mariano olacak. göbekte ndiaye-belhanda ikilisini izleyeceğiz.
    sağ kanatta feghouli, sol kanatta garry ile oynayacağız. bu sene garry'yi hep sağda izledik. sanırım solda ilk kez izleyeceğiz. garry bu sezon yaptığı asistleri hep sağ kanattan yaptı. tolga'ya ilk maçta yaptığı asistte topu dürttü, sonra rakibi çalımladı, sonra tehlikeli bölgeye kesti. gomis'e yaptığı asistte ise yine topu sağdan kesmişti. solda ne yapacak bilemiyorum. bu sefer de boş koşulara odaklanıp şut dener umarım. çünkü sağda topla iyi oynayıp iyi de orta kesecek bir feggy olacak. garry'nin boş koşulara odaklanması hücum repertuarımızı genişletir.
    ileride de aslan parçası, aleyna tilki sevdiren, son maçında gol atamadığı için daha iştahlı olacak, gülümsemesiyle gönülleri yumuşatan bir gomis olacak.

    oyun planımız çok değişecek mi? sanmam. garry'yi belirli noktalarda eleştirsek de, iştahlı bir oyuncu. taktiğe ve oyun disiplinine sonuna kadar bağlı kalacaktır umarım. rakip kovalamasında, koşularda sorun yaşamayız. feggy de tolga yerine pas oyununa katılırsa, 6 maçta 5 gol atan ve yorulmayan tolga'yı bir şekilde aramayız umarım. bu maçta galatasaray 3-4-5 gol bulur umarım. zor bir deplasman sonrası içeride de farklı skor iyi oyunla gelirse hepimiz geleceğe daha da iyi bakarız.

    yine bu maçta alınacak skor şunu unutturmamalı, kulübemiz zayıf. tudor gitti yasin'i aldı. bizim adamcağıza en azından bir garry daha verebilmemiz gerek kulübe için. kulübümüz yerliler için almanya, isviçre, isveç, avusturya gibi ülkelerin türk gençlerine bakmalı. yabancılar için de pamuk eller gözlemci ekibine.

    karabükspor'un türk takımı görmüş hollanda takımı gibi eli ayağına dolaşır umarım. bizimkiler de pençe atsın geçsin. severler öyle şeyleri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın