• 5
    yasitlarimla hic halisaha ortamim olamadigi icin genelde hep babamlarla oynadim samsunda. babamlar dedigim de 2-3 sene önce musa aydin samsunspor ile anlasmadan önce bosta oldugu 2012/2013 sezonu ardindan falan bizimkilerle oynuyor. hepsi eski futbolcu, kimisi hala oynuyor amatörde falan.

    herneyse bunlar boyum uzun sizeliyim, bir de kondisyonluyum diye beni ihtiyarlarin yaninda ileride oynatmiyorlar tabi. koyuyorlar sag beke macin sonlarina dogru ben yanpir yanpir öne uzuyorum. futbolcular bilir halisahada stoper baslayip forvete kadar yolu vardir eski topcularin.

    sagdan yine rüzgari yara yara geliyorum* ortadaki sirt dönük cikardi topu önüme, aman allah bu nasil bir bosluk, bu nasil bir pas. top haliyi yalaya yalaya geliyor, gelisine aldim cakiyi tak tak tak... dur bu o degildi. heh! gelisine ayagimin disiyla yabistirdim. kaleci sag köseyi kapatiyordu, sag catala astim topu. ama ne gol.

    https://www.youtube.com/watch?v=VunplkoZ-Kc

    bir de ilkokulda sinif maclarinda bir serbest vurusu takmistim catala, baska da 1.90 boyunda adamdan kafa golleri disinda böyle jeneriklik gol beklenmez sanirim.

    edit: ankara tayfa ile de bir kac mac adnan ötüken parkinin oradaki halisahada sergio ramos performansim vardir ama cok organize olamadik onlarla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın