resim
Mariano Ferreira Filho
Takım:Atlético-MG
Mevki:Sağ Bek
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Brezilya
  • 344
    dün oynanan maçta (bkz: 24 eylül 2017 bursaspor galatasaray maçı) tudor'un kendisini oyundan alıp yasin'i oyuna sokması çok tartışılan bir konu. bana göre mariano'nun yorgun hali bile yasin'den iyidir orası ayrı bir konu ama benim asıl değinmek istediğim konu farklı.

    maçta oyundan çıkarken bu kararı anlayamadığını ve oyundan çıkmasına şaşırdığını gösteren jestleri oldu. ama daha sonra takım gol attığında en ufak bir kapris belirtisi göstermeden koşa koşa arkadaşlarıyla gol sevincini paylaştı. gerçekten bana göre alınan 3 puandan çok daha önemli bir kazanım bu takımımız açısından.

    tam bir örnek sporcu davranışı sergiledi. hırsından dolayı oyundan çıkarılmasına içerledi belki de çok kızdı, ama hırsının ve öfkesinin profesyonelliğine galebe çalmasına izin vermedi. birçok oyuncudan görmediğimiz ve göremeyeceğimiz bir davranış.bu gözler kendisi oyundan alınınca takımın yenilgisini isteyen o kadar çok kişi gördü ki mariano'nun davranışı gerçekten tüm sporculara örnek olması gereken bir hareket oldu. helal olsun sana
App Store'dan indirin Google Play'den alın