• 28703
    tudor’un şunu bilmesi lazım... galatasaray bu sezon belki de tarihinin en büyük transferlerini yaptı. futbolcuların hepsi birbirinden yetenekli. ofansif zenginliği de çok yüksek. belhanda daha çok gomis’in yanına gitmeli, fernando da hücumu düşünmeli. gomis iki stoper arasında bir yere kadar boğuşabiliyor. o kalabalığın içinde topla buluşması mümkün değil. kesinlikle tudor’un buna çare bulması lazım.

    yine de ne şartlarda olursa olsun ben mariano’yu oyundan çıkarmazdım. o, galatasaray’ın en kaliteli futbolcularının başında geliyor. sonuçta bu kadar iyi bursaspor’a karşı çok gol pozisyonu vermesine rağmen muslera’nın kalesinde devleşmesinin de yardımıyla üç puan almak çok büyük başarıdır.

    tudor, kontrol galatasaray'a geçtiği anda mariano ve latovlevici'yi çıkarıp üçlü savunmaya döndü ve risk aldı. oyuna giren feghouli müthiş bir golle beraberliği getirerek maça damgasını vurdu.

    sonrasında da artan baskı sonucunda tolga ciğerci alıştığımız gollerine bir yenisini ekledi. galatasaray ikinci yarıdaki etkili oyunuyla 3 puanı almayı bildi. rakiplerine puan farkını kapatma şansı tanımadı.

    evren turhan

    (bkz: 24 eylül 2017 bursaspor galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın