resim
Sinan Engin
Görev:Menajer
Takım:-
Yaş:59
Uyruk:Türkiye
  • 575
    23.09.2017 tarihindeki beyaz futbol programında galatasaray fenerbahçe şampiyonluk yarışındayken aziz yıldırım'a beşiktaş kadrosunu verdiğini, şike yaptığını, maç sattığını itiraf etmiştir.

    şimdi buradan sözüm hala bu vatandaşın kardeşim dediği selçuk'u, burak'ı, arda'yı hala seven akılsız kardeşlerime. futbolun içindeki her türlü pisliğe bulaşmış olan bu adamın yeni versiyonu olacak bu topçuları seviyorsunuz. bunu görün. bu rezil futbolcular yarın öbür gün teknik direktör, menajer, yönetici olacaklar. çok sevdikleri abilerinden gördüklerini yapacaklar. selçuk, burak, arda gibi adamlar dahil oldukları takımdan bilgi sızdırıp melo, sneijder gibi adamlara operasyon yaptırdılar senelerce. yarın öbür gün abilerinin yaptığı gibi teknik direktör, menajer, yönetici olarak gibi bazı bağlantılarla başka işlere karışacaklar. boşuna mı bu bağlantılar kuruluyor. acun'la, aziz'le, sinan engin'le, ertem şener'le, bazı menajerlerle, devletin içindeki insanlarla boşuna mı sıcak ilişkiler kuruluyor? bu sıcak ilişkiler yeri geliyor kendi işlerine yarıyor, yeri geldiğinde de onlardan bu iyilik karşısında bazı bedeller ödenmesi isteniyor. yeri geliyor sen bazı siyasi kampanyalara katılıyorsun, yeri geliyor senin yararın olacak diye yabancı sınırı kaldırılmaya çalışılıyor. bu şekilde paslaşılıyor.

    sözün özü, herkes kimi sevdiğine ve kime, neye destek verdiğine dikkat etsin. aklını başına alsın. bu futbol böyle böyle kirleniyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın