resim
Lionel Jules Carole
Takım:Kayserispor
Mevki:Sol Bek
Yaş:33
Boy:1.82
Uyruk:Fransa
  • 1891
    kendisi bu seneki takımda olsa, bence ortalama bir performans sergilerdi. belki daha iyi olurdu, bilemeyiz. ama ben öyle çok da rezil olmazdı diyorum. demek istediğim, carole kesinlikle kalmalı değil. hatta iyi ki kiraladık. neden mi? carole az paraya aldığımız, geçmişte öyle veya böyle benfica'da bulunmuş, fransa'da top oynamış, galatasaray'a yükselmiş ve sevilla'da süre almış bir adam. şu etiket hiç fena değil bence.

    carole gibi adamları alıp parlatabilirsen, zarar etmiyorsun. beğenmediğimiz jose rodriguez para kazandırdı. beğenmediğimiz lionel carole para kazandıracak gibi. gözlem ekibine her sene birkaç mevkide güvenmek gerekiyor. rotasyon oyuncularını, alternatifleri, beklerden birini, kanatlardan birini oturmuş bir takımın varsa gözlem ekibinin önerilerine göre seçmek, bence yanlış değil.

    riva'da kazık yedik. borçlarımız hala orada duruyor. transferde ödediğin maaş/bonservisi sattıklarından çıkartmak gerek. maalesef biz senelik 20-30 milyon euro forma sponsoru olan, her maçını 60.000 kişilere oynayan, milyonlarca forma satan, 30-40 senelik kombine bekleme süreleri olan, stadyum isim hakkı senelik 50 milyon euro'dan fazla olan kulüpler gibi bir mali yapıya sahip değiliz. iyi günümüzde hepsiyle sahada çatır çatır mücadele ederiz. ama saha dışında da ekonomimizi sağlam tutmamız, o kulüplere yaklaşabilmemiz gerek. buna yönelik adımlardan biri de, carole/rodriguez türevi transferler bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın