• 32
    suriyelilerden şikayet etmekle aynı şey değildir. suriye'de güvenli bölgeler olmasına rağmen sözde sığınmacılar senin benim vergilerimle bedava tatil yapmaktadırlar memleketimizde. sağlık sektöründen tut da demografik yapımıza kadar sosyolojik, ekonomik manada memlekette ne varsa amına koymaktadırlar. siyasi saikle yaratılmış ve korunan asalaklardır. olm adamlar bayramda akraba ziyaretine suriye'ye gidiyolar amk. hala ne savaşıymış neyin sığınmacısıymış bu?

    hatta daha çok bizim yerli futbolculara daha çok benziyor bunlar. hiç bir şey yapmadan dev bir ekonomiden senin benim refahım pahasına kene gibi kan emerler, emdikçe de şişerler. arsızlaşırlar.

    burda kasılan sahte duyarı umarım hastanede nargile içen, işyerinin yanında işyeri açıp vergisiz kazanan yada gözünü plajda sevgilinin pembe götüne sabitleyen suriyeliye de gösterebilirsin.

    memlekette suriyeli 4-5 milyon asalağı istememenin ırkçılıkla alakası yoktur. adamlar zaten hukuk dışı şekilde ve amaçlarla ülkede tutulup beslenmektedirler. suriyeli değil rus, norveçli veya kazak olsa aynı tepkiyi veririm. mesele biraz bekanın geleceğini düşünmekle alakalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın