• 47
    ilk defa el şikestico'da fenerbahçe galibiyetini bekliyorum galiba. nedenlerine gelirsek;

    1 - başakşehir dışında şampiyonluk yolunda rakibimiz olarak görünebilecek tek takım beşiktaş. her türlü puan kaybı işime gelir.
    2 - derbiyi kaybederse ilk mağlubiyeti olacak beşiktaşın bu sezon ve moral olarak bir çökme içine girebilirler, derbiden sonra oynanacak olan leipzig maçında da vodafone'da maçı verirlerse bir daha toparlayamama olasılıkları çok yüksek ama kazanırlarsa eğer leipzig karşısına da moralli çıkıp o maçı da alabilirler, cl'de 2 maçta 6 puan ciddi avantaj sağlar bunlara ki ben o avantaja da sahip olmamalarını istiyorum.
    3 - artık tinerci taraftarlarını bir şekilde susturmak lazım, peşpeşe fb ve leipzig maçlarında mağlubiyet gelirse en azından bu kadar yere basmadan yürümeyeceklerini düşünüyorum.

    bu üç neden fenerin kazanması için. beşiktaş'ın kazanması için öne sürebileceğimiz tek neden "kim koyarsa koysun" durumu değil mi? fener buradan dönüp yarışa zaten giremez, bu maçı alırlar ancak önümüzdeki hafta deplasmanda kaybederler, klasik aykut kocaman.

    maça gelirsek; 4-5 tane toplam kırmızı kart çıkacak kadar olay çıksın, "efendi beşiktaş" kavramı yerle yeksan olacak kadar ciddi mevzular dönsün, engin baytar'ın cüneyt çakır'a yaptığını quaresma ali palabıyık'a yapsın, bazı oyuncular (hangi takımdan olduğu fark etmez) 10 hafta falan ceza alsın gibi hepimizin gönlünden geçen şeyler bekliyorum. gol vs. umrumda değil, nasıl olsa izlemeyeceğim yine ki leş bir futbol olacağından da adım gibi eminim.

    hadi bakalım. yumruk yumruğa bir derbi bizleri bekliyor olsun. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın