• 36
    maç içinde tıkanan noktada farklı bir plan olması gerektiğine katılmakla birlikte hakim medyadaki yorumcuların kastettiği ile alakası yok mevzunun bence. onlar istiyor ki football manager gibi 3 tane farklı taktik hazırda beklesin. olur mu öyle şey ya? sen bir taktiği kurup tüm kadronu ona göre hazırlarsın. şu an işleyen bir taktiğimiz mevcut zaten.

    benim katıldığım "b planı" ise maç içinde şu ana kadar çıkan kadrolardaki oyuncular sebebiyle tıkanmamızdan kaynaklı. tolga ciğerci tam bir kanat olmadığı için içeri giriyor. kanat akınlarımız da sadece rodrigues üzerinden yürüyor. onu kilitlemeleri durumunda da biraz da zorlanma yaşayabildiğimiz durumlar oluyor doğal olarak. ancak sofiane feghouli'nin takıma tam olarak katılması ile birlikte bu problemin ve buna bağlı "b planı" eksikliğinin giderilebileceğini düşünüyorum. çünkü hem maç içerisinde feghouli ve belhanda sayesinde farklı yöntemler çıkacaktır hem de tolga ciğerci'nin kenardan gelip katkı vereceği ekstra planımız olacaktır.

    bunların üstüne ocakta yapılacak -muhtemel- kwadwo asamoah transferi de elimizi rahatlatacaktır diye düşünmekteyim. hele ki en azından 1 tane pasör stoper alacak olursak fernando reges'in daha öne çıkması sağlanıp ön tarafa vereceği katkı artırılabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın