• 39
    https://image.yenisafak.com/...2566655_12566653.jpg

    2 gün kalan maç.

    galatasaray yetmezliğinin zirve yaptığı anlarda iyiden iyiye sabırsızlıkla beklediğim maç. bir gün önce derbi olması, bizim maçı da fırat aydınus'un yönetmesi sebebiyle içimde inceden bir puan kaybı korkusu var ama inşallah 3 puanla döneriz.

    maçın skorundan ziyade nasıl oynayacağımızı da çok merak ediyorum. geçen hafta benzer bir rakip olan kasımpaşa'ya karşı çok iyiydik ama o maç evimizdeydi. bu maçta 40 bin civarı bir bursa taraftarı olacak. bu deplasmanda da sezon başından beri oynadığımız o agresif oyunu oynayabilecek miyiz? yoksa antalya maçı gibi skoru bulup çekilmeye mi çalışacağız?

    tabii burada bursaspor'un nasıl bir oyun anlayışı ile oynayacağı da önemli. dilerim onlar da atak yapmaya çalışır ve biz kaptığımız toplar ve dikine paslarla daha önemli pozisyonlar yakalayıp skor avantajını yakalarız. bursa geride bekleyip kaptığı toplarda batalla'yı bulup onun üzerinden oynar, biz de buna mani olamazsak sıkıntı yaşarız. batalla'nın bu maçta topla oynamasına asla izin vermemeliyiz, top ayağında 1 saniyeden fazla kalmamalı, mümkünse topu hiç aldırmamalıyız. bunu başarırsak ki ndiaye, fernando gibi oyuncular bunu rahatlıkla yapabilir, maçı kazanmaya yakın olan tarafız.

    şok bir oyun başlangıcı ya da inşallah erken bir golle öne geçebilirsek de taraftarın sesi kısılacaktır.

    (bkz: geçmiyor günler)
App Store'dan indirin Google Play'den alın