resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 338
    sen git dünyanın sayılı ailelerinden birinin çocuğu ol, akıl almaz bir eğitimden geç, gel fenerbahçe'ye başkan ol. tam bir aşk bu futbol. mantık ötesi bu karar. ileride birgün mutlaka fenerbahçe başkanlığı yapacaktır.

    fenerbahçe'ye vizyon katacağı bir gerçek ama öyle kendi sirketlerindeki gibi piyasayı allak bullak etme gücü olmayacak. finansal fair play gerçeği var. borçlar var. şurası açık ki ne fener ne galatasaray potansiyellerini kullanabilen kulüpler değil. 25-30 milyon taraftarı olan bu kulüpler inanılmaz bir reklam aracı, ama kulüpler veya şirketler bir şekilde bu potansiyeli değerlendiremiyor. belki ali koç kendi bağlantılarını ve ailesinin şirketlerini bir şekilde bu işlere adapte edebilir. etik olarak tartışılır ama etik mi kaldı ülkede?

    vizyon katacağı kesin ama uçacak kaçacak bir atılım da olmayacaktır. ayrıca büyük kapitalistler göze batmayı sevmezler. çünkü bir tarafı seçmek, diğer tarafı reddetmektir. reddedilen tarafta 60 milyon potansiyel müşteri bu örnekte.

    fenerbahçe'ye hayırlı olsun başkanlığı, son birşey ali koç'un başkanlığını yaptığı fenerbahçe 1907 derneğinin 21 eylül 2017 günü düzenlemiş olduğu etkinlikte, atatürk'ümüz çok öne çıkarılmış ve kullanılmıştır. bu benim gibi atatürk ilke ve inkılaplarına sonuna kadar bağlı kişilerin hoşuna gitmiştir. ama samimiyet önemli bu konuda. öyle fetoculeri kulube üye yapıp, dereağzında maç yapıp sonra son kale muhabbetleri gibi olmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın