resim
Yasin Öztekin
Takım:Bucaspor 1928
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 3686
    ha antreman içerisindeki bir kavgayı sosyal medyada paylaşmışsın, ha takım arkadışının helikopterle sahaya gelmesini sosyal medyada paylaşmışsın. bunların ikisi de aynı kapıya çıkar. soyunma odası, florya gibi yerler mahrem ortamlardır ve bu şekilde paylaşılması takımdaşlığı bozucu hareketlerdir. yasin denilen haşeratın, yabancı sınırının getirilmesi için taklalar atılan bu ortamda böyle bir paylaşım yapması, iyi niyet veya yetersiz zeka ile açıklanamaz.

    bu hareketiyle, iki gündür galatasaray sözlükte de görebileceğiniz üzere, takım arkadaşını taraftarın ve medyanın önüne atmıştır. galatasaray futbol takımı 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlikle giderken, takım olma yolunda son derece pozitif sinyaller verirken ve bu haşeratın 3 maçtır esamesi okunmazken böyle bir paylaşım yapması "olur canım, ne olacak ki?" ile anlatılamaz. takımda oluşan olumlu havayı bozmak niyetinde bir paylaşım olarak görüyorum ben bunu. kimse bana "bir şey söylememiş ki?" demesin. bazen bazı görüntüler, kelimelerden daha çok şey anlatır.

    bu haşeratın acilen takımla ilişiği kesilmelidir. kötü niyetli ve bencildir. performansı ile alamadığı formayı, bu şekilde paylaşımlarla almaya çalabalamaktadır. karaktersizdir ve karaktersiz bir oyuncunun, bu sezon başarıya giden yolda galatasaray futbol takımı'nda işi yoktur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın