resim
Yasin Öztekin
Takım:Bucaspor 1928
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 3684
    https://www.instagram.com/p/BZRLd26j9PN/

    bu konuyla ilgili ilk başta garry rodrigues'i kendi başlığında itham edici ve şu an sildiğim kısa bir entry girmiştim ve yazarlar tarafından haklı olarak ofsayt oy almıştım fakat bu konuda kendimi bir taraftar olarak ifade etme ihtiyacı hissediyorum çünkü bana rahatsızlık veren bir şeyler var.

    bana göre garry rodrigues'in helikopterle florya'ya inmesini bir sürü "düşünceli emoji" ile paylaşan yasin öztekin provokatif davranmıştır. dahası, garry rodrigues'in yasin'e orta parmak göstermesi de benim şahsen hoşuma gitmemiştir. elbette futbolcular özel yaşamlarında ve kendi aralarındaki sohbetlerinde dilediklerini söylemekte ve yapmakta özgürdürler fakat ben bu tabloyu beğenmedim. elbette olması değil fakat paylaşılmasa da olurmuş sanki.

    sanıyorum ki ilgili emojiler ile konuyu kışkırtan ve de garry rodrigues'in orta parmak hareketi çektiği görüntüsünü instagram'a koyan yasin öztekin'e kızmalıyım, bilemiyorum. en başta da dediğim gibi sadece ilgili içeriği izlediğim anda bir sebepten ötürü kendi içimde rahatsızlık duyduğumu hissettim. garry rodrigues'in bir açılıştan geldiğini ve tamamen kulübün bilgisi dahilinde sahaya indiğini öğrendiğim anda da bu rahatsızlık hissi geçmedi. konu sadece helikopter değil.

    yasin öztekin'in sosyal medya şebekliklerini zaten oldum olası hiç sevmiyorum ama bence işin iyice suyunu çıkardı artık kasıtlı mı yapıyor anlamadım gitti. şu saçma paylaşım yüzünden belki de hiçbir suçu olmadığı halde garry rodrigues bile hedef haline gelebiliyor.

    kendi aranızdaki muhabbeti bu kadar da gözümüze sokmayın be kardeşim, tamam özel hayattır şudur budur ama kimse zorla elde etmiyor ki bu içeriği, bir noktada galatasaray futbol a takımı oyuncularısınız, herkesin görebileceği mecralarda bu avam paylaşımların gerçekten ne mantığı var?
App Store'dan indirin Google Play'den alın