• 31
    muhtemelen bu maçın hakemi fırat aydınus olacak, geçen hafta maç verilmedi kendisine. görevlendirmeler bugün açıklanıyor, açıklandıktan sonra editlerim.

    edit: ali palabıyık'ı verdiler, ben fırat'ı bu maça, ali'yi bizim maça bekliyordum.

    bunun dışında mümkünse hem fb-bjk, hem de bjk-fb maçları berabere bitsin her iki takım da toplamda 4 puan kaybedip 2 puan kazansın isterim ama ligin 2.yarısındaki maçta ne olacağını kestiremediğimden şimdiki puan durumuna göre ilk tercihim fener galibiyeti, ikincisi ise beraberlik, beşiktaş kazanmasın.

    bana göre maç %50 ihtimalle berabere biter, %30 fener kazanır, % 20 beşiktaş.

    bu tahminlerin futbolla, takım kadrolarıyla, performansla ilgisi yok. günün şartlarında fener'in yarıştan kopmaması için kazanması, en azından kaybetmemesi lazım.

    buna karşın beşiktaş'ın da fener'den iyi bir takım olduğu gerçek, dolayısıyla şenol güneş'in deplasman derbilerinde oynattığı sıkıcı, golsüz beraberliğe giden bir maça götürmesi olası. bir tane atarsam ne ala diyecektir.

    öte yandan fenerbahçe tarafında ya tamam ya devam maçı gibi bir hava oluştu. kısa sürede zirveyle aradaki fark açıldı, daha da açılıp, yarıştan kopacağını zannetmiyorum. kadıköy derbilerindeki yenilmezliği de malum. döve döve, gerginlikle bu maçı kazanabilirler. yalnız bu sefer fener'de rvp, lugano, caner, gg gibi bu işleri yapacak adamlar yok. josef, alper skrtel falan belki... volkan demirel oynarsa bakalım formsuzluğu devam edecek mi yoksa standart derbi panteri mi olacak?

    dilerim kırmızı kartların havada uçuştuğu, dövüşlü, gergin bir maç olur.

    (bkz: derbicik)
App Store'dan indirin Google Play'den alın