• 1374
    bir kısım kullanıcıları tarafından beşiktaş mı galatasaray mı sorusu galatasaray olarak yanıt bulmuş oluşum.

    gerçi soru yanlış. adam demiş ki seçme zorunluluğunuz olsa beşiktaş mı galatasaray mı şampiyon olsun istersiniz. bir galatasaraylı aynı soruyu şampiyonluk yarışında kimle rekabet daha heyecanlı ve eğlenceli diye sorar.

    bunun üzerinden goygoy yapmaya gerek yok. kimse kusura bakmasın ama ben de beşiktaş mı fenerbahçe mi sorusunu fenerbahçe diye yanıtlarım.

    bi defa beşiktaş ne amk? hediye şampiyonluklarıyla çakma büyük. oyuna alınmayan ama ana babasının ricası üzerine dahil edilmek zorunda kalınan keyif kaçırıcı velet. davet edilmediği halde gelen sevimsiz. babasının arabasıyla hava atmaya çalışan ehliyetsiz ergen.

    beşiktaş samimiyetsiz bir camiadır. komplekslidir. ikisi de şikecidir ancak en azından fenerbahçe ile taraftarın da sindirdiği gerçek, samimi bir rekabetimiz varken beşiktaş'la bir rekabet falan yoktur. benim nazarımda ezeli rakip fenerbahçe'dir. beşiktaş ise biz ezeli rakibiz diye dolaşmaktadır.

    ego okşayacak bir durum yok bence antu'da. gerçekçi bir iki tespit yapmış ve tepki görmüş bazı üyeler var sadece. esasen gördükleri tepkinin dahi psikolojik alt yapısı galatasaray'ın rakip olarak görülmesi beşiktaş'ın ise sallanmamasıdır. ne galatasaray için ne fenerbahçe için beşiktaş'ı geçmek o kadar da keyifli değildir. olay bundan ibaret.
App Store'dan indirin Google Play'den alın