• 4889
    istanbul'un merkezi yerlerinin çoğuna yakın olduğu halde özellikle maç çıkışında hiçbir yere kolay kolay gidilemeyen stat.

    taksim, mecidiyeköy, levent, beşiktaş, gaziosmanpaşa, eyüp, bayrampaşa, karşıya geçelim üsküdar, kadıköy. nereye gitmek istersen bazen aracınla, bazen toplu taşımayla hepsi çok yakın ama gi-de-mi-yor-sun! çıkışta adım bile atamıyorsun, yemin ederim adım atamıyorsun.
    ilk turnikeden otoban tarafındaki üst geçite kadar belki 1000 adım vardır ama telefondan baktım oradan oraya tek bir adım bile saymadı telefon. çünkü adım atamıyoruz, zombi gibi ilerliyoruz, zombilerden beter, santim santim ilerliyoruz.

    stadın hemen yanında yol var, otobüsler oradan geçiyor ne hikmetse her maç sonu orası kapalı, güney tribününden bile çıksan stadın yukarısına gitmek zorundasın otobüse binmek için.

    evim stada 10 dakika uzaklıkta, bu sene 2 maça gittim, otobandan geçen otobüsle gidiyorum ama yemin ederim her seferinde en az 1.30 saat sürüyor. ve çıkışlar böyle olduğu sürece 40binden fazla taraftarın olduğu her maçta böyle olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın