resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 1257
    bu sezon ligde 5 maçta 7 gol atan ve her maç en 1 gol atan forvetimiz. bu güzel ama bundan daha güzel bir şey var: attığı gollerdeki farklı meziyetler.

    1.golü: http://tr.beinsports.com/...afetimbi-gomis-19881 (güç ve teknik)
    2 kişinin arasından topu harika çıkarıyor, bunun üzerine bütün temaslara rağmen yıkılmıyor ve fiziğiyle rakiplerini kendinden uzakta tutmayı başararak golü atıyor.

    2.golü: http://tr.beinsports.com/...afetimbi-gomis-19885 (bitiricilik)
    topu tek vuruşta olabilecek en iyi noktaya gönderiyor.

    3.golü: http://tr.beinsports.com/...afetimbi-gomis-19908
    şimdi bu gole ne desek bilemedim. bitiricilik desen değil, yani bir forvet şurada gol yapamasa kimse bitiricilikten bahsetmez. şut kalitesi diyelim geçelim. gomis aslında bu.

    4.golü penaltı zaten.

    5.golü: http://tr.beinsports.com/...afetimbi-gomis-20019 (golcülük)
    tam anlamıyla golcülük budur işte. tabii ki diğerlerinde de var ancak bu pozisyonda çok net gösteriyor. pozisyonu çok iyi takip ediyor, arka direkte beklemek yerine savunma oyuncusunun önüne koşuyor ve zor pozisyonda çok yumuşak ve sinsi bir şekilde topa dokunarak golünü atıyor. burada soldado olsa iddia ediyorum arka direkte bekleyerek kaçak dövüşürdü. top gelmedi diye yakınırdı sonra da.

    6.golü: http://tr.beinsports.com/...afetimbi-gomis-20046 (kalite)
    bu gole ben sadece kalite diyebilirim. öncelikle yaptığı pres topu kapma amaçlı değil, etrafta takım arkadaşlarının olduğunu biliyor, topu onlara kazandırıyor. ardından ofsayttan çok iyi şekilde kurtuluyor ve herkes topa geçirmesini beklerken bu kez topu çok sakince çekerek 2 oyuncuyu yok ediyor, ardından da sol ayağıyla çizgideki oyuncunun müdahale edemeyeceği şekilde topu kaleye yolluyor. muazzam.

    7.golü: http://tr.beinsports.com/...afetimbi-gomis-20048
    burada da önüne düşen topu zayıf ayağıyla temiz bir şekilde gol yapıyor.

    herhalde bundan daha iyi bir başlangıç düşünülemezdi. bütün bu güzel gollerin yanında duvar olması, inanılmaz presi, savunma oyuncularını hayattan bezdirecek kadar mücadele etmesiyle gomis kendine hayran bırakmaya devam ediyor. zaten çok çalışıyor ancak artık kafası da rahat, kendine güveniyor. eminim bu saatten sonra oynayacağımız rakiplerin savunma oyuncuları 2 gün önceden gomis'i düşünmeye başlayacaktır, psikolojik olarak da onları çok zorlayacağı bariz. feghouli katıldıktan sonra daha fazla katkı vereceğini düşünüyorum. vurduğun gol olmaya devam etsin kral!
App Store'dan indirin Google Play'den alın