resim
Bülent Uygun
Görev:Teknik Direktör
Takım:Sivasspor
Yaş:52
Uyruk:Türkiye
  • 924
    benim kendimce mantıklı teorime göre menajer - basın mensubu - yerli futbolcu - yerli teknik adamdan oluşan bir kare var. tabi hepsi aynı değil, birbirine ihtiyacı olanlardan bahsediyorum. yani tek başına yetenekleriyle takım çalıştıramayacak hocalar var, yeteneğiyle futbol oynayamayacak adamlar var, basın mensubu olamayacak adamlar var. bunlar birbirine el vererek, arkasında durarak v.s. bir şekilde işlerini yürütüyor.

    basın mensubu oyuncuyla, hocayla röportaj yapıyor bol bol. oyuncu ve hocalar da bu x şahısa sürekli röportaj veriyor, bilgi sızdırıyor ve saire. bu şekilde bu basın mensubu da "içeriden bilgi alan" biri olarak iş bulabiliyor bir yerlerde.
    hoca oyuncuyu oynatıyor, oyuncu da hocayı sürekli övüyor. atıyorum a oyuncusu ve b hocası bir takımda. b kovuldu, a da transfer oldu. a'ya hoca sorulsun yeni takımında, hemen b'nin ismini verir. basında hemen b'nin ismi geçer.
    basın kötü oynasa da oyuncuyu, kötü oynatsa da hocayı övüyor.
    yeteneksiz hocalar, tüm bu manipülasyonlara rağmen çabuk kovulabiliyor. bunlar kötü hoca olduğundan biraz akıllı kulüpler az tazminatla çalıştırıyor bunları. burada da menajer devreye giriyor. b hocası c menajerine diyor ki sen şu oyuncuyu 300'e ikna et. 400'e imza attırırız. 50-50 de biz kırışırız. şöyle 4-5 transferle birlikte daha sezon başlamadan kovulacak olsa bile hoca yolunu buluyor. menajer de hem oyuncusunu pazarlamış oluyor, hem de cebine fazladan para giriyor.

    işte bu şüphelendiğim ağdaki hocalardan biri de bülent uygun. bu adamın ekstradan şike gibi bir tarafı da var. oralarda da indirmiştir para.
    türk futbolundan kilit 10-15 kişi konuşsa, 8-9 filmlik muazzam bir suç-macera serisi çıkar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın