resim
Gaël Dimitri Clichy
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Fransa U21
Yaş:38
Uyruk:Fransa
  • 333
    bir konuya açıklık getirelim. bu arkadaşı al(a)madık diye birçok taraftar sezon öncesi serzenişte bulundu. galatasaray clichy'i alamadı veya elinden kaçırmadı, almadı arkadaşlar almadı. isteseydi alırdı. sadece durumunu sordular ve almadılar.

    ben kendisini türkiye ligindeki performansını beğenmiyorum. cl eleme maçlarını da lig maçlarını da izledim. öyle ahım şahım bir futbol oynamıyor. bir sürü de gol yedirdi. pozisyon hatası yapıyor, çaylak oyuncun yapmayacağı hataları filan yapıyor. büyük maçlardan örnek verelim sevilla ve fenerbahçe maçlarında bariz gollük hataları oldu. bunları şanssızlığa bağlayamayız çünkü adam fizik olarak bitmiş.

    oyununa bakalım; öyle ahım şahım soldan soldan yardıran bir bek değil. sadece ayak içi iyi. ve başakşehir gibi bir sistem takımında bile performansı çok sönük kalıyor. 1 tane adebayor'un kafasına güzel bir orta açtı sonrası yok. çünkü adam oyun içinde değil hep geride pozisyonunu bekliyor. git gel yapacak mecali yok.

    m.city yeni bir yapılanmaya gitti ve çoğu oyuncuyla yollar ayrıldı. pep kendi takımını kurdu biliyorsunuz. ayrılan çoğu oyuncu da iyi kulüplere gitti. zabeleta west ham, navas ve nolito sevilla vs.

    sadece düz mantık yürütelim. epl'de yıllardır büyük takımda oynayan bir adam çıkıyor türkiye'ye adının sanını bilmediği, 2 yıllık mazisi bir olan kulübe geliyor. bunun ilk nedeni sizce para mı? değil çünkü adam fizik olarak bitmiş. başka kulüpten teklif almadı. durumunu çoğu kulüp biliyor hatta kendisi de biliyor.

    o yüzden dövünmeye gerek yok. bir kaç maç parlayabilir ama tudor'un istediği fizik kapasitesine asla ulaşamazdı.

    onun yerine gelen lato ve asamoah çok daha fazlasını verecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın