resim
Iasmin Latovlevici
Takım:-
Mevki:Sol Bek
Yaş:38
Boy:1.75
Uyruk:Romanya
  • 175
    geçen gün kendisine ve özellikle de geçmişine ilişkin mevcut bütün görselleri ve doğrudan ilişkili kısıtlı sayıdaki sosyal medya içeriğini şöyle bir taradım ve açıkçası sadece "tanımaya" çalıştım. oyunu dışında aşırı derecede bilinmeyen biri olduğu ve de artık futbolcumuz durumunda bulunduğu için eldeki imkanlar doğrultusunda daha iyi bilmek istedim.

    bilirsiniz rumenlerde bir mütevazılık vardır. bizde nasıl parayı görünce azıtmak gibi bir durum adeta hafızamıza kazındı ise rumenlerde de şartlar ne olursa olsun bir halkın adamı olma, geldiği yeri bilme, para yüzünden bir türlü bozul(a)mama durumu var. nedendir bilmiyorum ama latovlevici'de ben gheorghe hagi'nin ceketi sempatisini gördüm;

    http://www.webaslan.com/...0164_741664633_n.jpg

    sanki real madrid ve barcelona'da uzun yıllar oynayıp üzerine ciddi ciddi diego armando maradona ile kıyaslanan kendisi değil de mahallede herkesin sevdiği ve kimin ihtiyacı varsa yardımına koşan, çok sevdiğimiz bir ağabeyimiz.

    latovlevici'de de bu doğallığı gördüm çok samimi diyorum ama öyle sessiz, içine kapanık ve duygusal bir adam değil yani petre falan asla olmaz bundan adım gibi eminim. harbi bir herif yani lazım gelirse atara atar gidere gider. ligimize çok uygun bu açıdan... yani özetle latovlevici bence tam da bize yakışacak türden bir büyük takım oyuncusu. verin görevini elinden geldiğince yapsın. bu seviyeye çıkması elbette kendisi için de büyük bir şans ama iyi kötü ülkesinin önemli ekiplerinde ve milli takımında da uzun yıllar görev yapmış hani çok da düşük bir seviyeden geldiğini düşünmüyorum.

    inşallah bu laflarım yüzünden beni utandırmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın