• 1627
    bu sezon, sezon başındaki süper kupa maçı ile toplam da 3-4 maçını izlemiş biri olarak net olarak gelişmekte olduğunu gördüğüm takım.

    iyi yanları;
    1- defanstan top çıkarma ayakları sadece 1 değil. atiba markajdaysa pepe, tosic oynarsa medel bir şekilde topu geriden çıkarıyorlar.
    2- teknik kapasitesi yüksek oyuncularla oynadıklarından top çevirme hızları çok iyi. bu hücumda daha rahat pozisyona girme defanstan daha rahat top çıkarmalarını sağlıyor.
    3- sol kanatları gerçekten iyi. caner her ne kadar dengesiz olsa da babel futbolu gerçekten çok iyi biliyor. ama gamsız işte.
    4- cenk çok formda.

    kötü yanları;
    1- takımın göbeği fiziksel anlamda çok zayıf. geçen yıl 2-2 biten maçta aboubakar oyuna girene kadar tolga cigerci orayı tek başına sürklase etmişti. bu sene de farklı olmaz. hele tudor, ndiaye'yi oguzhan'ı tutmak gibi bir görev vermezse oguzhan'a arkadan nal toplatır.
    2- teknik kapesitesi yüksek oyuncularla oynamanın dez avantajı olarak ilerideki baskının şiddeti zayıf. alan daraltarak bu işi yapıyorlar ama kanatları iyice kenara yaydın mı bunu aşarız.
    3- cenk formda ama senelik 3 milyon alan adamı ne kadar kenarda tutabilirsiniz muamma.
    4- önde ki kanat oyuncularının defansa yardımı çok zayıf.

    sonuç olarak;
    henüz bizimle karşılaşmadılar ve bizim presimize nasıl karşılık verecekler merak ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın