resim
Iasmin Latovlevici
Takım:-
Mevki:Sol Bek
Yaş:38
Boy:1.75
Uyruk:Romanya
  • 166
    hem asamoah işi olmayıp hem de son dakika karabük'ten gelince biraz burun kıvıranlar olmuştu gibi ama daha ilk maçından fark yarattı. 16 eylül 2017 galatasaray kasımpaşa maçında top da ezdi, hata da yaptı, ortaları da isabetsiz oldu ama hep denedi hep zorladı ve kendisine olan güveniyle ben burada oynarım mesajını verdi. linnes'i çok seviyorum. bence performansıyla da ilk 4 haftada iyi kotardı ama gerçek bir sol bekin gelmesiyle, takım sağ tarafa yığılmadı ve sol kanadı da kullandık ataklarımızda. hatta kasımpaşa'nın hocası kemal özdeş bu durumdan bahsedip, soldan da gelişimizin kendilerini çok yorduğunu maçtan sonra söyledi.

    önceki maçlarda %40'ların üzerinde sağdan %28, 30 civarı soldan gelirken latovlevici ile birlikte %38 sağ, %36 sol dağılımıyla daha bir sahaya yayıldık, daha iyi göründük. ayrıca sadece gomis'e yapacağı en az 2-3 asisti olacağını ön görüyorum.

    fizik olarak da takımla arasında çok fark yoktu. denayer maçın son bölümünde yerine girdi ama ben bundan sonraki maçlarda 90 dakikayı çıkaracağını düşünüyorum.

    iyi ki gelmiş valla, yoksa o bölge en büyük zaafımız olacaktı. belki bir mariano değil ama ben şu andaki caner'den çok daha iyi olduğu görüşündeyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın