resim
Tayfur Bingöl
Takım:Beşiktaş
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 14
    defalarca canlı izleme şansına sahip oldum. ben bu kadar koşan, basan, mücadele eden bir kanat oyuncusu görmedim. topla arası iyi mi deseniz, iyi diyebilirim ama buna rağmen yeteneklerini kısıtlı görüyorum. bir maçta sadece tayfur'un üzerinden oynarsanız, defalarca sıfıra inebilir. defalarca sıfıra inip bir tane isabetli orta yapmama potansiyeli ise maalesef oldukça yüksek. 2017-2018 sezonunda 4 maçta 3 gol atmış olmasına rağmen şutunun ve bitiriciliğinin de iyi olmadığını, en azından galatasaray seviyesinde olmadığını söyleyebilirim. yabancı sınırı gelmediği sürece hiç kendisine bakılmaması taraftarıyım. yalnız şunu da söyleyebilirim ki çalışma disiplini, formaya saygısı, karakteri gibi özellikleri kesinlikle problem çıkarmayacak şekilde. bana göre kendisi garry rodrigues'in şu anki katkısını verebilecek potansiyeldedir.

    edit: eylül ayında neler yazmışım böyle :d tayfur tahmin ettiğim gibi patlama yapamadı. oyununda ilerleme yok hatta gerileme oldu diyebilirim. garry ise neler yaptı neler. fatih terim dokunuşunu da gözden kaçırmamak gerek.

    tayfur’u en son 19 mayıs 2018 göztepe galatasaray maçında hayatında ikinci defa bir maçta sağ bek oynarken gördük. o da sabri ve tanju kayhan’ın yokluğundan. 1 pozisyonda garry’yi kaçırıp sarı kart yedi ve genel anlamda mevkisi olmayan sağ bekte çok çok kötü oynadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın