• 12
    beşiktaş'a göre fb için çok daha yüksek gerilim taşıyan maç. beşiktaş porto galibiyeti ile yeterli krediyi aldı. bu maçta berabere dahi kalsalar çok sorun etmeyeceklerdir. ancak fb için işler pek de öyle değil.

    kötü oyunla da gelse farklı alanyaspor galibiyeti taraftarı tekrar tribüne toplayacaktır. "olacak bu takım" diye ümitlenen fb'li sayısı yine artmış gözüküyor, oysa maçı izleyenler futbolun hala pek de iç açıcı olmadığının, beşiktaş'ın fersah fersah gerisinde olduklarının farkındadır. yine de büyük çoğunluk beşiktaş'ı yenip yükselişe geçme umuduyla stada gelen taraftarlar olacaktır.

    böyle bakıldığında beşiktaş galip gelirse bir hayal kırıklığını daha kaldıramaz fb taraftarı. fb için sezon ciddi anlamda durgunluk ve çöküş dönemine girebilir.
    fb kazanırsa tekrar havaya girecektir. mağlubiyet dahi alsa şampiyonlar ligi havasını sürdüren beşiktaş'ın çok etkileneceğini sanmıyorum.
    oynanan futbola bakıldığında beşiktaş'ın rahat alabileceği bu derbi maçının bu nedenlerle beraberlikle sonuçlanması kuvvetle muhtemeldir.kısaca sonucu şenol güneş'in bu maça 1 puan mı yoksa 3 puan mı yazdığı belirleyecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın