• 1092
    ben kendisi hakkında kötü hissediyorum. yaz transfer dönemi boyunca onlarca entry girerek bizi en doğru bilgilerle buluşturdu. fanatik, fotomaç, futbolarena gibi seviyesiz kaynaklardan haber toplamak zorunda kalmadık. sadece bunun için bile sonsuz teşekkürü hak ediyor.

    bunun üzerine bir de hakkında yapılan sayısız eleştiriye rağmen efendiliğini bozmadı. muhtemelen o kadar işin gücün arasında bizleri unutmadı, uzun süre ortadan kaybolduğu olmadı. yahu zaten biliyorsunuz bu adamın büyüklüğünü, bir de bana anlattırmayın.

    geleyim rahatsızlık duyduğum noktaya; bu takım kurulurken quaker hep bizimleydi. kadro mühendisliği tamamlandı, sorunların büyük çoğunluğu halledildi ve artık sıra takımın sefasını sürmeye geldi. kadronun en zor dönemlerinde bizimle olan quaker'ın; takım şaha kalktığında bizden ayrı olması beni üzüyor. sen bu sözlüğün mevsimlik işçisi değilsin be quaker, her anımızda bizimle ol istiyorum.

    ne bileyim ben papa alioune ndiaye başlığına gidip '' dola boynuma badouuuu '' yaz istiyorum, fernando francisco reges başlığına gidip '' başbakan fernando '' yaz istiyorum, garry mendes rodrigues başlığına gidip '' beynini almadan sahaya çıkan futbolcu '' falan yaz istiyorum.

    beni duygusal bir çöküşe sürükleyen galatasaray sözlük kullanıcısı :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın