resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 1269
    oyun içinde kopmalar yaşadığı doğrudur. zaten bu belhanda'nın bilindik eksikliği. ha zaten bu yetenekte olan adamın 90 dakika oyun içi konsantrasyonu ve devamlılığı olsa bizde değil çok daha üst düzey bir takımda izlerdik.
    takım açısından bakarsak bizim oyun felsefemiz ve kadromuz içinde şu an kesinlikle anahtar oyunculardan biri. tıkandığımızda topu aldığında ve o bahsettiğim oyun içi konsantrasyonu olduğunda hücumda her zaman takıma aksiyon katıyor. 16 eylül 2017 galatasaray kasımpaşa maçında gomis'e golde attığı anahtar paslardan sürekli deniyor. bazıları geçmiyor ama geçtiğinde o pas direk tabela yapıyor. dribbling özelliği var, sorumluluk alıp dikine gittiğinde bireysel becerisiyle bir anda 2-3 oyuncuyu oyundan düşürüyor. teknik bir oyuncu olduğu için ortaları da genelde nokta atışı oluyor. defansif katkısından zaten bahsedilmiş. mücadeleci yapısı da artısıdır.
    kısaca belhanda'yı n'diaye gibi sürekli oyun içinde göremezsiniz, öyle bir oyuncu değil. belki 15 gol de atmayacak; zaten kariyerinde de böyle sayıları pek yok ama dikkatli izlediğinizde gol öncesi hücum aksiyonlarında, asistin asisti gibi ince işlerde belhanda'nın olduğunu görebilirsiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın