resim
Serdar Aziz
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 1686
    mükemmele yakın oynadığı kasımpaşa maçı sonrasında ''yerine her ne olursa olsun denayer ilk on bir oynamalı'' diyen ve bunu da türk- yabancı ayrımına dayandıran taraftarlarımıza aldırış etmeden oyununa devam etmesi gereken stoperimiz. yabancı sınırına karşı en sert yorumları yapmış insanlardan biriyimdir ama serdar'ın şu performansının üstüne hala oyuncuyu eleştirip, yerden yere vurup, eh işte oynadı bir şeyler gibi kırıntı nezaketler gösterip bir de ''ırkçılığa hayır'' demek gerçekten garibime gitti. esasında bu yapılan da ırkçılık ama arkadaş bayağı bir kaptırmış olacağından herhalde kendini, yaptığını anlamıyor.

    neyse efendim, geçtiğimiz haftalardaki faydalı oyununu bu hafta bir iki seviye daha yukarı taşıyarak ciddi anlamda efsane bir maç geçirdi. bunun yansımasını da maç içinde fazlasıyla gördük. ligin en yaratıcı ve en hücumcu oyun yapılarından birine sahip kasımpaşa takımına uzaktan attıkları bir şut dışında pozisyon vermedik. hava toplarında da bariz üstünlük kurarak dönen topların bizde kalmasını sağlayıp topla oynama süremizi uzattı ki bunun yanında iki pas arası, dört ikili mücadele kazanma, yedi tehlike uzaklaştırma istatistiği ile oynayarak savunmaya katkı sağladı.

    yaptığı asistse serdar'ın özverisinin ve hırsının bir bakıma ödülü olmuş oldu. beş maçtaki performansı fazlasıyla yeterli. açgözlülüğe de gerek yok. serdar bu takımın ilk on birine girerek hem oyunumuzu güçlendiriyor hem de yedek kulübesinde bir ekstra yabancı oturtmamıza olanak sağlıyor. performansından dolayı tebrik ediyorum kendisini.

    not: 16 eylül 2017 galatasaray kasımpaşa maçı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın