resim
Iasmin Latovlevici
Takım:-
Mevki:Sol Bek
Yaş:38
Boy:1.75
Uyruk:Romanya
  • 150
    ben de kendisiyle alakalı başka bir noktaya dikkat çekmek istiyorum. sol ayağıyla ilk yarıda ceza sahasına 6 tane orta yollamış. ikinci yarı hakkında bir veri bulamadım ama toplamda 10 orta açmıştır. şimdi ilgimi çeken yere geleyim.

    ilk yarıda sol taraftan sağ ayağına çekip bir orta kesti ve gomis'in indirdiği topta belhanda'nın şutu az farkla auta gitti. körü körüne soluyla oynamasındansa sağ ayağıyla da isabetli orta açabiliyor olması beni mutlu etti. carole gibi sağ ayağını sadece yürümek için kullanan bir sol bek olmaması takdire şayan.

    koruyucu maskeyle ve tamamen yeni takım arkadaşlarıyla çıktığı ilk maçta gayet tatmin edici bir performans sergiledi. hücum anlamında görevini yaptı ancak savunmasını da atlamamak lazım. murillo maç içerisinde 1 kez olsun etkili olamadı; bunda lato'nun payı az değil.

    savunma anlamında ciddi hata yapmadığı ve hücum katkısını bu düzeylerde tuttuğu sürece onu çok seveceğiz gibi görünüyor. bir de belirtmeden geçmeyeyim; yaptığı bindirmelerde 1-2 orta denemesi savunmaya takılınca, yerden sert toplar kesmeye başladı. rakip savunmacılar hata yapsaydı çok net pozisyonlar bulabilirdik. belki bugün olmadı ama tahta ayaklı anadolu takımı savunmacıları karşısında çok can yakar bu özelliği.

    latoman lakaplı sol bekimiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın