• 5212
    zaman zaman soğumaya çalıştım galatasaray’dan. inanın başarısız dönemlerle bir ilgisi yok. yalnızca bana maddi olarak hiçbir faydası olmayan bu illetin hayatımda bu denli yer kaplamamasını istedim. olmuyor, yok, kopamıyorum işte. madem kopamıyorum, daha çok bağlanayım dediğim.
    şimdi kombinemi aldım, sözlüğe yazar olmak için ilk entryimi giriyorum. artık daha da hayatımın içindesin.
    seninle hikayem 4-5 yaşlarındayken başladı. bir yaz gecesi, ranzada ben üst o alt yatakta uyuklarken, benden 6 yaş büyük olan ağabeyim seni anlatıyor. hagi’nin adams ile olan mücadelesini, uefa kupası’nı, süper kupa’yı, jardel’i anlatıyor. seni sevmeye o gün başlıyorum galatasaray.
    seni ilk nerede mi gördüm? hatırladığım ilk maçın şu hakan şükür’ün 2 gol attığı juventus maçı varya hani. sanırım almanya’ da oynanan. orada büyüdü sana olan sevgim.
    keşke ben de hatırlayabilseydim o kupanın hakan ve bülent’in ellerinde yükselişini. jardel’in altın golü atıp formayı çıkararak koşuşunu. hagi’ yi izleyebilseydim.
    bilmiyorum yersiz mi ama seni tanıdığım ilk yıllarda seninle kalmayı başarabildiğim için gururluyum. çok arkadaşım döneklik yaptı. canları sağolsun kendileri kaybetti.
    şimdi daha sıkı sarıldım sana. burada söz veriyorum. seni hep seveceğim, olursa çocuklarıma aktaracağım mirasını.
App Store'dan indirin Google Play'den alın