• 45
    '' bunca yıldır türkiye cumhuriyetinin hassas değerlerine bir zeval geldiğinde en önde bayrak açıp, sür manşetten yahut manşetten savaş açtınız. ama içeriğine baktığımızda bir tutartlılık bulmak mümkün olmadı. gün oldu atatürkçülüğün yaralandığını görüp tüm gücünüzle mücadele ettiniz. yine laf da kaldığınızı gördük. gün oldu memleketin gidişatının vahim durumlara geldiğini öngörüp her şeyinizle gücünüzü sarf ettiniz. televizyona reklamlar verdiniz bu ülkenin ''hürriyet''ini temsil ettiğinize ve bağımsız gazetecilikten yana taraf olduğunuza dair. her seferinde modern,hümanist, muasır medeniyet seviyesine gelmek hedefinin zihniyetini savunurken görmek istedik sizi. gerçek birer vatan sevdalısı olduğunuzu, esaslı gazetecilerin oluşturduğu mümkün olan en bağımsız gazete olmanızı istedik isminizden mütevellit.

    ama her seferinde bir acaba bıraktınız bu ülkenin insanlarının kafasında. ''acaba hepsi ucuz birer hamaset miydi'' diye düşündük. birilerinin amacına hizmet etmek için dönemsel olarak yaptığınız oportünizmden başka bir şey değil imiş. meğer yaptığınız bütün haberlerin altında ve savunduğunuz tüm değerlerin civarında her zaman tarafgirlik varmış.

    ercan saatçi gibi bu ülkenin belki de en cahil en küstah adamlarından birini spor bölümünüzün başına getirerek ne kadar tarafsız olduğunuzu bir kez daha görmüş olduk. özkök'ün damadı olunca bu işler tıkırında yürüyor demek ki. eğer bir yerlerde galatasaray'ı bu memleketin sportif değerlerinden hatta en hassas değerlerinden biri olduğunu hatırlayanınız kaldıysa bu adamı bu görevden alır bir daha da gazetenin civarında dolaşmasına müsade etmez. senelerdir kendisinin koyu bir galatasaray düşmanı olduğunu gördük, gözlemledik. fenerbahçe taraftarı olmaktan çok bir galatasaray düşmanıdır bu insan.

    bu memleketin çok değerli futbol ve sporsever insanları vardır. sanat'a addettiği değeri spor'a verecek kadar estetik ve incedir bu hususta. aynı hassasiyeti göstermenizi bilare istirham etmek ile beraber galatasaray taraftarının bu konuda alacağı tavırdan da çekinmenizi öneririm. zira çok ciddi bir tepki oluşmakta.

    saygılarımla

    genç siviller üyesi, fatih üniversitesi öğretim görevlisi.

    burak altınay ''

    kendilerine attığım maildir ve umarım tüm gsuser kardeşlerim bu konuda gerken ihtimamı göstermeye çalışırlar. içeriği dolu birer mail atmak en fazla 10 dakikanızı alır. şu adama yaptıklarının bedelini ödetelim...
App Store'dan indirin Google Play'den alın