resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 1226
    sneijder gibi göze batan bir futbolu ve dolayisi ile sahada lider bir futbolcu olacagini dü$ünmüyorum. takimin kimyasi bir kere buna müsait degil. klasik 10 numarali devier artik geride kaldi. artik herkes 10 numara, herkes 8 numara, herkes 6 numara, vs. vs. yani orta sahadaki futbolcular o bölgenin sorumlulugunu mü$terek yükleniyorlar. dedigim gibi sneijder'in özellikleri var ama öyle beklenmedik bir anda 25-30 metreden ayi avlamasini beklemiyceksin younes'den. gün geçtikçe takima ali$acak ve meziyetlerini elbette sahaya daha iyi yansitacaktir ancak bir iliç gibi dü$ünelim. belhanda böyle bir futbolcu. bizde 10 numaralar mütemadiyen özel olmu$tur. hagi, lincoln, sneijder. bunlarin yani sira farkli meziyetlerdeki 10 numaralar da olmu$tur, melo gibi, iliç gibi, arda, felipe gibi.

    ancak bir de $u gerçek var. 10 numara takimin en özel oyuncusuna veririlir. belhanda klasik 10 numara degil ama en özel oyuncusu oldugu için 10 numara kendisine verilmi$tir. $imdiye kadar 4 maçta 1 gol 1 asisti var ve bir çok kilit pasi var ama bu kilit paslar kendisini henüz özel bir oyuncu yapmiyor.

    ne zaman ceza sahasina daha yakin oynayacak, daha fazla sorumluluk alacak, o zaman özel oyuncu olacak. umarim kendimi yeterince ifade edebilmi$imdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın