• 1022
    kendisinin sorduğu "selçuk mu daha fazla gs'li, melo mu?" sorusuna tabi ki melo daha galatasaraylı diye cevap verdiğim kişi. he hangisi daha adamdır diye sorsa cevabım yine melo olur. hangisi galatasaray efsanesi olmaya daha yakındır diye sorsa, ona da melo derim.

    ayrıca bu, biricik adamı selçuk inan'ı koruyacaktır mutlaka. çünkü selçuk denen yılan, nam-ı diğer kardeşi burak yılmaz'la beraber senelerdir abicim abicim diyerek takım içindeki olayları ertem şener denen kişiye servis etmiştir. yeri gelmiş melo'ya, yeri gelmiş sneijder'e basında operasyon yaptırmıştır. aralarında büyük bir iş birliği olduğundan ertem'in selçuk'a arka çıkması çok doğal. bazen yeri gelir her yerinden öpebilir selçuk'u. galatasaraylı olduğunu iddia edip hala selçuk'a aşık olanlar da katılırlar bu eyleme.

    zaten çok basit bir mantıkla düşünen ve gerizekalı olmayan bir birey ertem şener gibi bir insanın galatasaray'ın başarısını yahut değerlerini korumayacağını, bu işte bir iş olduğunu anlar. bakın bu noktada o kişinin gerizekalı olmaması kilit önem taşıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın