• 48
    hocam,

    östersunds - ya da adi her nasil yaziliyorsa- faciasinin ardindan sana cok kizdim. aslinda tromsö falani da görmüs birisi olarak sana biraz üvey evlat gibi davrandigimi ve herkes gibi iki yüzlülük yaptigimin farkindayim. elindeki kadronun bir yaraya derman olmayacagina bilsem de yine de hesabin sana kesilmesi gerektigini düsündüm.

    ama olmadi.

    yönetim arkanda durdu ve sezona seninle basladik. ilk üc mac da bizi oldukca hayrete düsüren bir top oynadi takimin ve bir sonraki galatasaray macini iple cekmeye basladik. buralarda sana "bu takimin performansinda etkisi yok" diyorlar ama sen sallama onlari. ben sahsen bu mektubu seni asagilamayi görev edinmis olan güruhtan vicdanen ayrilmak icin yaziyorum.

    takimin bir parcasi oldugun sürece öyle beden egitimi hocasi, kondisyoner gibi aptal saptal yakistirmalar yapmam. evet seni elestiririm ama o armayi gögsünde tasidiginin bilincinde bir elestiri olur bu. evet basarisizlikta sorumluluk almani ve birakman gerektiginde birakmani beklerim cünkü seni o ahlaka sahip bir adam olarak görüyorum geldigin günden beri. ve östersunds maclarindan sonra anladim ki o konuda sana güvenmeli ve arkanda durmaliyim.

    ligin ilk üc macinin ardindan bende kredin bir hayli artmis vaziyette. öyle bir 270 dakika izledim ki seninle olan takimin sakatlik vs. olmazsa basariya ulasacagina inanmamak icin delirmis olmak gerek diye düsünüyorum. haftasonu oynanan antalyaspor macinda ise takimin yorgun oldugunu gördük. o sicakta tempo yapmak deplasman takimi icin zordur tahmin edebiliyorum. bazen ayaklar gitsin istersin ama gitmez bilirim.

    selcuk inan konusunda elinden geldigince ondan verim almaya, önde oldugumuz maclarda temponun düsmesi adina onu oyuna aldigini tahmin ediyorum. selcuk inandan alinabilecek maksimum verimi almak düsüncesindesin ama selcuk su an posasindan baska birseyi kalmayan meyvelere benziyor. ondan alinabilecek bir verim oldugunu düsünmüyorum. kaldi ki 90+7de daglara taslara vurdugu frikikten sonra da seni ne kadar zor durumlara sokabilecegini görmüssündür.

    sözüm o ki; bu takimin basinda kaldigin sürece bas tacisin, bizde basarili ya da basarisiz olmandan bagimsiz, güzel bir kariyerin oldugunu düsünüyorum. sen taraftarin iki yüzlülüklerine aldirma gözünü seveyim. onlar maglubiyette küfürler ederken galibiyette arkanda olurlar. sen de bilirsin bunu italya zamanlarindan ya neyse.

    basarilar hoca.

    edit: cümlelerin neredeyse hepsi devrik farkindayim ama lol oynarken bu kadar oluyor :d
App Store'dan indirin Google Play'den alın