• 30
    iki-üç sene önce söylemiştim. "burak, selçuk, yekta, olcan, sabri gibi yetersiz ve çok para alan adamlar sıcak hava balonundaki yük torbaları gibidir, ne kadarından kurtulursak o kadar yükseliriz" diye. maalesef aynen bu şekilde oldu.

    çünkü bunların olduğu yerde başkasına forma vermek çok zordur, "yedekten girip katkı yapsınlar" desen binbir türlü trip yersin. medyadaki dostları ayrı kaos çıkarır, menajerleri ayrı kaos çıkarır. iki tane frikik atacak diye bu kadar azap çekmenin hiçbir manası yok. denayer de, koray da defansif ortasaha olarak cayır cayır oynar.

    "selçuk inan maaşında indirime gidip hak ettiği tutarda ücret almayı kabul edinceye kadar kadrodışı bırakılmıştır" diye bir açıklama yayınlarsın, ondan sonra gerisi bizi ilgilendirmez. ister kalsın, istemezse gitsin. parasını her türlü ödemek zorundayız zaten, en azından kadrodışı kalınca sahadaki oyunu baltalayamaz.

    gençliğimiz çürüdü şu papazların nazından be. kaptansan kaptan gibi "galatasaray için yetersiz kalıyorum" deyip ayrıl bu takımdan. ne bülent ne hakan şükür ne ayhan, hiçbiri bu kadar alçalmadı yahu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın