• 14
    bu işin sezon başlamadan önce sneijder'e yapıldığı gibi yapılması gerektiğini ta o zamanlardan söyledik yapılmadı.

    şu anda takım içinde buna gerek olacak net bir disiplin sorunu olmadığından, 4.hafta geçilmişken "selçuk inan kadro dışı bırakıldı" haberleri ile gündem olmamak lazım. bu şekilde yapılacaksa bu iş yaz döneminde yapılacaktı, sneijder gibi gitmezse hakan balta ve nigel de jong gibisi yapılırdı.

    sezon başlamış ve selçuk da yaz boyu takımla çalışıp maçlarda da oynamaya(adı oynamak yoksa sahada varlığı zarar) başlamışken bu iş bir günde olmaz. medyanın malzemesi olur, sürekli tartışılır ve havamız kaçırılır. adamın oynamamasına ve taraftarın tepkilerine arda bey bile taa ispanya'lardan sitem ediyorken kadro dışı kalması kim bilir ne kadar malzeme olur. bu olay bizi bir şekilde yıpratır. bu sebeple şu an buna karşıyım.

    selçuk'tan nefret ediyorum ama galatasaray'ın faydasını ve zarar görmemesini daha da önemsiyorum.

    yapılması gereken belidir. artık maç kadroları 21 kişi. nasıl ilk 4 lig maçında kenardan izlediyse bundan sonraki maçlarda da ilk onbir çıkmayacak, 2-3 farklı maçlarda başka orta saha oynayacak oyuncu kalmamışsa belki alınabilir ama onun dışında kulübeden hiç sahaya girmeyecek. keşke ilk 21 dışında kalsa ama orta saha rotasyonumuzdaki sınırlı oyuncu sebebiyle bu durum olmayacağından ilk 21'de sürekli göreceğiz, bizim yapmamız gereken ise kendisinin oyuna alınmasına mani olmak.

    feghouli de takıma katılınca 2 kanat oyuncusu ile oynayacağımızı umuyorum. o zaman bu takımda 3 tane orta saha olacak ilk onbirde ve sakatlık, ceza halleri hariç bu 3 isim fernando, ndiaye ve belhanda olur. tolga ilk önemli alternatif olacaktır. eğer serdar aziz tandemi devam ederse denayer de o rotasyona sokulmalı ve selçuk'a forma yüzü gösterilmemeli.

    böyle bir durumda dayanamayıp sıkıntı çıkaracağını düşünüyorum, o zaman da gereksiz işlere girer, işi abartırsa kadro dışı da bırakılır. yoksa seneye yaz döneminde zaten gitmesi için her şeyi yaparız.

    kadro dışı bırakmayacaksın ama oynatmayacaksın da. meselenin özeti budur.

    ayrıca muslera'dan o pazubandı nasıl aldın hiç mi utanmadın?! oyuna sonradan girenin pazubant aldığı nerede görülmüş? kötü oynuyorsun bari raconu bil!
App Store'dan indirin Google Play'den alın