resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 1211
    10 eylül 2017 antalyaspor galatasaray maçında göstermiş olduğu sönük performansa rağmen, ben hala kendisininden bu sene verim alacağımızı düşünüyorum.

    ilk 4 haftadaki durumu böyle selçuk, ozan tufan, veya volkan şen falan tipi bir kötülük değil. adam doğru yerlerde bulunuyor, doğru pozisyonda topu da alıyor, kumaşı da belli ediyor kendini ama bir kopukluk var. bu sırtı dönük kaptırdığı toplar büyük sıkıntı fakat, zamanla ortadan kalkacağını düşünüyorum.

    son olarak renktaşların neredeyse tamamının değindiği basit oynama konusu. oldukça yerinde bir tespit, üzerinde baskı hissettiğini düşünüyorum, bunu da teknik ekip ve takım arkadaşları ona destek oldukça aşacaktır. zoru yapmaya çalıştığı pozisyonlarda yapmak istedikleri, aslında bakınca, saha görüşü, ve baskıyı kırmak için modern futbolun olmazsa olmazı hızlı yön değiştirmeler açısından oldukça iyi bir akla sahip olduğunu gösteriyor.

    mağrip insanında değişik bir duygusal yapı var gözlemleyebildiğim kadarı ile. kendisinin biraz üstüne düşülmesini, babacan bir tavır ile sahiplenilmesini falan bekliyor olabilir. bilmiyorum, buradaki sorun öyle kalitesizlik, yatmaya gelmişlik falan gibi gelmiyor bana. veriler haricinde konuşuyorum, ki hiç bir veri de bence bu yönde değil zaten, hissetiğimi söylemek gerekir ise kesinlikle art niyetli olduğunu düşünmüyorum, bu adam bence gerçekten burada iyi bir şeyler yapmak istiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın